na blogu pl. przeczytałem bardzo interesującą opinię...

na blogu pl. przeczytałem bardzo interesującą opinię znawczyni produktów tzw.kultury masowej.zacytuję tylko mały fragmencik.

"...Wygrał Marcin Wyrostek. Czy zasłużył? Nie wiem... Cieszę się, że w finałowej trójce nie znalazł się Kaczorex. To chyba jedyna osoba, której występu nie zrozumiałam. Możliwe, że jestem bezuczuciowa i zupełnie niewrażliwa na sztukę, ale jakby to powiedziała Agnieszka Chylińska „sutki mi nie stanęły" i raczej nie staną." koniec cytatu.
Podzielam tę opinię i uważam,że "sztukę" stanowiącą typowy produkt subkultury ,można spotkać na wielu podwórkach i często zlokalizowaną przy trzepakach , a tych "utalentowanych artystów" ,skrywających twarze w kapturach,noszonych na głowach wygolonych, bez względu na porę roku, jest na prawdę dużo .Aż za dużo .Szanowni Włocławianie,mierzmy wyżej ,nasze aspiracje są zapewne większe niż model kultury kreowany przez dotychczasowe WCK.
Z nadzieją,że nowy dyrektor tę poprzeczkę podniesie.Czego życzę państwu i sobie.Na ten NOWY ROK!

2 komentarze

niezdyscyplinowany

To słowa wypowiedziane przez socliberała,anarchistę,populistę i demagoga SLD-tow Iwo B.

0 0
ID:9356

bywalec

tak,to prawda."Kczorex" wyznacza granicę między zjawiskiem kulturalnym a sub kulturalnym .To pewien rodzaj innej wrażliwości ,estetyki et cetera .

0 0
ID:9378

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA