Czyż nie można inaczej interpretować wystąpień i posła...

Czyż nie można inaczej interpretować wystąpień i posła PiSu, Ł.Z.? Słuchałam i oglądałam jego wypowiedź w TV Bydgoszcz. Ten pan myśli, że jak powie o kimś, że ten ktoś jest ateistą to mu ubliży i da innym do zrozumienia, że ateista nie zasługuje na szacunek! Chcę panu posłowi PiSu Ł. Z. powiedzieć, że nie trzeba wierzyć w Boga, żeby być przyzwoitym człowiekiem, a sama postawa pana posła wskazuje na to, że nie wystarczy deklarować się jako wierzący, żeby przyzwoitym być! Panie pośle, niech pan się opamięta i przypomni sonbie najważniejsze przykazanie Chrystusa!!! I niech pan skoro się tak deklaruje zacznie żyć jak prawdziwy chrześcijanin. Niech pan skończy z tą nienawiścią do innych wynikającą chyba tylko z głupoty lub zwykłej pogardy, bo ludzie myślący i inteligentni, a do tego katolicy tak się nie zachowują.Czyny a nie puste frazesy-niech się tym pan w końcu wykaże, powodzenia i czekam na pana postawę wreszcie godną pochwały!

1 komentarz

cud nr.1

pani się dziwi ? a ja nie! pan poseł uosabia przeciętnego/ chciałoby się powiedzieć Kowalskiego/ Polaka-rodaka-katolika.i NIC I NIKT GO NIE ZMIENI.Ten typ już tak ma!

0 0
ID:9400

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA