Nie życzę sobie jakiegoś pisma od posła PiSu w mojej...

Nie życzę sobie jakiegoś pisma od posła PiSu w mojej skrzynce pocztowej, który zionie nienawiścią. Sam opisuje w swojej podrzędnej "gazetce" jaki to on nie jest wspaniały i że PiS to taka fajna partia. Prawda jest taka, że ludzie nie popierają PiSu bo właśnie są tam tacy ludzie jak Ł.Z. Wytykają coś innym, a sam pan poseł niech napisze gdzie pracuje jego żona i od kiedy oraz reszta rodzinki.

19 komentarzy

ha ha

Wolisz gazetke Paluckiego wydana za Twoja kase czy gazetke Zbonika wydana za jego kase?

0 0
ID:9417

zaniepokojony

casablanka- ale słoma z butów wystaje, takie polskie piekiełko .

0 0
ID:9418

anonim1

Czy ja wiem czy p.Zbonikowski wydaje tą gazetkę za swoje pieniądze? Raczej za nasze, bo jego wypłata to nasze podatki. Odnośnie tej gazetki to też sobie nie życzę jej w mojej skrzynce na listy, ale niestety człowiek który roznosi tą gazetkę chyba jest niewidomy, lub zachowuje się jak tępak, który nie potrafi przeczytać widniejącego obok skrzynek pocztowych napisu "NIE WRZUCAĆ ULOTEK DO SKRZYNEK" - a według mnie ta gazetka jest ulotką. Szukałem w internecie czy jest jakiś przepis prawny odnośnie takiego postępowania, ale niestety nic sensownego nie znalazłem. Ale postaram się zaczerpnąć porady prawnej, i jeżeli się okaże że p.Zbonikowski łamie prawo to na pewno nie pozostawię tego bez echa.

0 0
ID:9419

prenumerator

To ja sze was zapytuje? Czy ta gazeta co jest wydawana przez przez posła na pewno koszerna.Czy w ten papier co byl produkowany w dżewie nie było kornik albo i dwóch.Bo wtedy papier nie jest kosher.

0 0
ID:9421

nooo

Gdzie pracuje -jak piszesz,,A'' to napisz i ,,B''.

0 0
ID:9424

elmooo

odnośnie sprawy tych partyjnych gazetek, czy jest na to jakis przepis ?????
chcialbym sie dowiedziec czy wolno im te gazetki partyjne (niewazne z prawa czy lewa)wrzucac do mojej skrzynki????

przeciez za tzw. unijną skrzynke musialem zaplacic spoldzielni (za darmo mi jej nie dali) wiec nie zycze sobie tej makulatury.

to juz nawet roznosiciele ulotek nie wtykaja mi nic do skrzynki tylko kladą obok.

jesli jest na to jakis przepis niech ktos napisze, z checia bym cos z tym zrobil, skoro posel czy prezydent maja za duzo kasy ze wydaja ja na kolorowa prawse toaletowa to moze jakies odszkodowanko za zasmiecanie mojej skrzynki.

P.S. na mailu mam przynajmniej filtr antyspamowy a tu ... co mam caly dzien przy skrzynce stac ???

0 0
ID:9425

baba jaga

A PAŁUCKI to z czyich pieniędzy ma pensję i to nie małą???Nie z twoich i moich podatków???

0 0
ID:9427

baba jaga

Jak nie chcesz mieć gazetek w swojej skrzynce,to napisz taką informację na niej !!! Ja też nie chciałem mieć wywieszonego plakatu PAŁUCKIEGO na bloku w którym mieszkam a go tam umieścili.I za mieszkanie w tym bloku też zapłaciłem i nadal płacę.

0 0
ID:9429

prenumerator

A gdyby tak do tych gazetek dołączyć wkładkę w formie "świerszczyka" dla dorosłych.Czy poprawiłyby sie notowania czasopisma przynajmnij wśród męskiej części społeczeństwa?

0 0
ID:9430

joker

baba-jaga - problem w tym, że efekt pracy A. Pałuckiego widoczny jest na każdym osiedlu naszego miasta. Nowe ulice, boiska itp., Efektu pracy Łukaszka niestety brak. No może z wyjątkiem ośmieszenia naszego miasta, kiedy zrobiło się głośno, że poseł z Włocławka nabroił w ciepłych krajach.

Ja mam też dość tych kłamst pisMO. proponuję wprowadzić zakaz wrzucania tego brukowca do skrzynek. A PiSowi już dziękujemy. Spakujcie się i przeprowadźcie się na Cypr i pobawcie się Meleksami.

0 0
ID:9433

zosia

a ja jak muszę tą makulaturę otrzymywać to chciałabym by Szanowny Pan Poseł napisał w niej co zrobiłby gdyby był PREZYDENTEM WŁOCŁAWKA i jak finansowałby swoje poczynania, jak radziłby sobie z protestami mieszkańców......
Przecież jego partia jest doskonała więc jak wyglądałoby to wszysko, bo już w ostatnim numerze nakreślono nam przecież kierunek rozwoju kraju i kto będzie odpowiedzialny za wszysko.
Do roboty przyszły panie prezydencie - chcemy to usłyszeć jak najprędzej. Może też się przy okazji pośmiejemy i pokrytykujemy.

0 0
ID:9434

PIOTR

Napewno jakaś garstka czyta tego brukowca i niech tak zostanie. W naszym bloku się skrzyknęliśmy i będziemy bez czytania odwozić toto na Jagiellońską pod drzwi PISu. Nawet na skupach makulatury wzdragają się przed przyjęciem tego czegoś, bo trudno to nazwać pismem tak jak Zbonia redaktorem ha ha ha ha.

0 0
ID:9435

karl

Gazetka Pałuckeigo przynajmniej nie ląduje w skrzynkach, przynajmniej ja jej tam nigdy nie znajduję, są rozłożone w róznych punktach i jak ktoś ma ochotę to bierze a jak nie to nie, w przeciwieństwie do gazetki PiS, której też nie życzę sobie w mojej skrzynce

0 0
ID:9436

szuja

A JA PROPONUJĘ ,ŻEBYY KAŻDY NA SKRZYNKĘ ŁUKASZA W BIURZE WYSYŁAC CO DZIEŃ TAKĄ MAKULATURĘ.Zapchać go!

[email protected]
[email protected]

0 0
ID:9439

zosia

Szuja, brawo. Masz niezły pomysł. No to do roboty

0 0
ID:9442

harcerz

Znalazłem w czerwcu Nr.2 tego dwustronicowca.Na tematy mostu i drogi powinni wypowiadac sie fachowcy z tych branż (drogowcy i mostowcy)a nie poseł.Podobnie jak drugi znawca tematu Pan Kukucki.Obydwaj nie maja zielonego pojecia w sprawach budowy dróg i mostów oraz prac zwiazanych z remontami lub naprawami czy konserwacjami.Jeżeli piszą obydwaj na wyżej wymienione tematy to przynajmniej winni dawać swoje wypociny znawcą tematyki zwiazanej z przedmiotowymi inwestycjami.Słownictwo pojęć które obaj panowie używaja jest ściśle określone.

0 0
ID:9446

adaśko

szuja - ja ciebie miałem za normalnego ale widzę że i z ciebie komuch. Pozdrawiam

0 0
ID:9455

szuja

~adaśko- a wiesz co to komuch. Tłumaczę więc Ci. Komu ... do tego, co nie jego.

0 0
ID:9460

adaśko

Czytając twoją odpowiedź tutaj i twoje wypowiedzi w Gazecie Kujawskiej,to nie dziwię się opiniom na temat Włocławka i jego mieszkańców.Pozdrawiam.

0 0
ID:9471

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA