co wiecie o otwieranej nowej dyskotece ,Ramzes ,kiedy...

co wiecie o otwieranej nowej dyskotece ,Ramzes ,kiedy otwarcie? i co to za klub :)

82 komentarze

oni

z tego co slyszalam to ma byc lokal "gejowski"ale jaka w tym prawda to nie wiem.

2 13
ID:9496

szuja

Czyli dla pół-panków ?

1 11
ID:9503

elmooo

rzeczywiscie wloclawek sie cofa....
cos na wyglad i wielkosc stodoly nazywac juz dyskoteką ....

aa otwarcie nieoficjalne juz bylo jakis miesiac temu ...
... bardzo ladne ... okolo 2 w nocy juz bylo pogotowie i policja a (chyba) wlasciciele w popłochu zamykali brame jak niebiescy przyjechali...
taka to (niby ) stodołowa dyskoteka :)

2 12
ID:9504

harcerz

Czyli jak zwykle słuzby porzadkowe oraz medyczne sie spóżniły.A walki o pas WBC (Włocławek Boxing Council) rozpoczęły sie o 22.00.

3 7
ID:9512

Zaraz

Czy to tam ,gdzie sprzedają to świńskie żarcie dla umięśnionych no i coś ...na poprawienie nastroju też można tam podobno kupić(powąchać)-to jest gdzieś w okolicach Rysiej ?-Tak mówili dwaj kolesie na przystanku.

1 14
ID:9514

arbuz

bywalcy mogą mieć kłopoty z oddychaniem /pylica/ tam magazynowano kleje do glazury i inne wapno.

5 11
ID:9518

Monika

Świetny lokal w drugi dzien swiat bylam i jest fajny ten lokal i nie jest klubem gejoskim!!

4 13
ID:9837

darek kaczorowski

super lokal w pierwszy dzien swiat zagrał dj tomek super poprowadził impreze wstep 10zł był i ti jej to a nie byłem w piekarni a tam 30zł,w sobote tez bylismy ze znajomymi w ramzesie bo w gwiezdnych 15zł wstek bravo15zł piekarnia 35zł a w ramzesie znow 10zł od 17stej sie zaczełą impreza kapela grała do 22:00 potem do 4rano impreze poprowadził dj,jest selekcja super klub pozdrawiam chłopaki z poludnia.

4 10
ID:9850

Macia

Byłam tam wczoraj i całkiem dobrze.Może z zewnatrz wydaje się nie ciekawie ale wśrodku nawet nawet.Muzyka też oki i napewno tym co byli przypasowała bo bardzo dobrze się bawili.Także sami sprawdzcie a nie opisujecie nie będąc nawet wśrodku.

4 9
ID:9854

Asia

JAki gejowski itp.SUPER LOKAL wybawiłam sie jak nigdy !!!!NA SYLWKA TEZ IDE!!! ZAPRASZAM !!!

7 7
ID:9877

Syla

super lokal:)

4 10
ID:9879

Ewelinka

superowy lokal bawilam sie tam w pierwszy i drugi dzien swiat jest super super super napewno bede tam chodzila.piekarnia i bravo sie chowa.

4 9
ID:9891

coloOlo

lipa straszna bamberski wystruj i wogóle

9 5
ID:9928

Karo

polecam wszystkim..swietna muzyka i co najwazniejsze spokoj

4 8
ID:10211

IZA

HEY MAM PYTANKO WIE KTOŚ PO ILE JEST DZISIAJ WJAZD W RAMZESIE???

1 8
ID:10313

magda

Moi drodzy:)
Ramzes to nie jest klub gejowski.
Oficjalne otwarcie bylo w pierwszy dzien swiat.
Nie ma zadnej pylicy, bo gyby byla, to sanepid nie dopuscil by do otwarcia.
To nie jest stodola. A jezeli ktos tak mysli, to na jego miejscu gratulowala bym krowom, tak ekskluzywnego "miejsca zamieszkania".
Jezeli sam nie przyjdziesz to sie nie przekonasz jak jest.
Skoro ktos wyglasza takie opinie porownujac brawo, gdzie stoja ochroniarze, z lekkimi problemami glowy, obrazajacy ludzi i majacych sie za niewiadomo kogo, to widac jakie ma proste myslenie-wspolczuje mu go!!
Chodze tam w kazdy piatek i sobote od otwarcia.
Ludzie sa zadowoleni, kazdy sie bawi, podaja rewelacyjne drinki i jest strasznie mila atmosfera.
I co najwazniejsze jezeli ktos nie wie, a tylko cos na ten temat slyszal, to niech nie wypowada sie na ten temat. widac jaki reprezentuje poziom, a ja szczerze, gratuluje mu uporu i wspolczuje glupoty.
ja bede tam stala bywalczynia.

3 10
ID:10355

Klub RAMZES

http://nasza-klasa.pl/profile/29305463

3 5
ID:10434

Kamil

Co to za klub ,że nie ma nawet swojej strony internetowej... to mówi samo za siebie ! Byłem tam jeden jedyny raz i dziekuje ..nie skorzystam wiecej.

5 9
ID:10987

Asia

Byłam wczoraj na połowinkach w Ramzesie. Było świetnie, impreza genialna, drinki rewelacyjne, obsługa bardzo miła. Nie wiem skąd te negatywne opinie...

4 9
ID:11212

pchelka

bylam wczoraj w ramzesie ,no na wyglad nie zbyt ,ale wsrodku milo ale zamalo miejsca , ale orkiestra wspaniala normlanie bylam w szoku juz dawno sie tak nie ubawilam nie podoba mi sie zachownie ochroniarzy bardzo wulgarni i nie przyjemni na miejscu wlasciciela zmienilabym ich szybko bo pzrez nich duzo ludzi zrezygnuje z imprez

4 7
ID:11236

Natalia

Jaka muzyke tam maja??

2 7
ID:11539

cizia33

Ten lokal dla mnie nie jest za ciekawy;/ Jest tam zimno i beznadziejny wystrój;/ Wogóle ten kto robił ten lokal!!!!
Ochrona jest tam do niczego! Klub moze byłby fajny jakby sie zmieniło ochrone!

Jednym słowem BEZNADZIEJA JEST TAM WIELKA!!!!!!!!

8 4
ID:11558

Kacper

Bylem tam dwa tygodnie temu i nigdy sie tak nie ubawilem super atmosfera...i oby tak dalej

4 8
ID:11822

Igor

Piękne barmanki w super klubie

4 10
ID:11823

maciejjj

masz racje kolego, klub fajny ale barmanki najlepsze na swiecie, zwlaszcza ta blondynka:)

4 11
ID:12070

Łysy

Klub jest fajny!!!! Jeden z najfajniejszych w jakim byłem i muza też spoko. Nie chodzi o to czy na zewnątrz jest fajnie bo impreza w środku się odbywa i tam jest bardzo ładnie udekorowane. I najważniejsze ze ochroniarze, barmanki i atmosfera jest bardzo miła.
Jak ktoś się może wypowiadać na temat tego klubu jeżeli w ogóle jeszcze tam nigdy nie był. Albo ktoś się chce zemścić bo go wyrzucili bo nie miał odpowiedniego zachowania żeby pozostała miła atmosfera w tym klubie.

TAK TRZYMAĆ DALEJ!!!
pozdro łysy!! =)

6 9
ID:12177

Monique

Ja byłam, totalnie mi się tam nie podoba -wyglada jak tania speluna
-JEDNYM SLOWEM MELINA

11 3
ID:13986

nati

Klub RAMZES jest super klubem:)
Odbywają się tam fajne imprezy:)
I klimat też jest ok:)
Polecam wszystkim tym co lubią się bawić i tańczyć przy muzyce DISCO:)
Jestem zadowolona że mamy taki klub we Włocławku:)
Pozdrawiam!!!

4 11
ID:14754

Sysia :)

W Ramzesie są super imprezki jeżdzę tam praktycznie co tydzień i jeszcze nigdy nie zdażyło się tak,żebym nie była zadowolona ... Muzyka świetna,obsługa bardzo miła,ochroniarze też mili ;)A co do wyglądu klubu to chyba powinno być jak najmniej istotne,bo idziemy na imprezkę bawić się a nie patrzeć na budynek!!! Komu się nie podoba niech nie przychodzi a nie piszą jakieś bzdurne komentarze!!!!

5 10
ID:15874

Iśka

Wiecie co??
Ci co pisza, ze im sie podoba, to chyba sa tego samego pokroju co cala ta speluna.
Ochroniarze maja sie za pudzianow i niewiadomo kogo.
/na barze, zadnych rewelacyjnych dronkow i tanie piwo smakujace jak woda.
Przylaza dziewczyny, ktore zachowuja sie jak ..... jednym slowem prawie jak b...., tylko alfonsa brak:/

5 10
ID:17328

ktoś...

Teraz odnoszę się do Iśki.... Wiesz co dziewczyno skoro twierdzisz,że dziewczyny na tej imprezie zachowują się jak ...... to sama nią jesteś bo też tam byłaś skoro napisałaś komentarz!!!! widocznie zazdrościsz tym dziewczyną,że potrafią się bawić bo Ty pewnie uważasz się za gwiazdę!!!
Jak Ci się coś nie podoba to codz sobie na inne imprezy gdzie dziewczyny są normalne Twoim zdaniem i nie pisz tutaj takich głupot!!!!

4 8
ID:18363

ewela

fajny lokal,muzyka przy której można się naprawde pobawic,przystępne ceny .Nie chodze tam czesto ale polecam .

5 8
ID:19873

marcel

byłem kilka razy w tym lokalu. Powiem, że przystępny. Ale za to ujął mnie jeden zespół - vocal. Świetnie grali. I ta wokalistka... Gorąco polecam.

6 7
ID:20571

Iwona

Super imprezki tam są!!polecam wszystkim

5 8
ID:21109

ppp

rzeczywiście, wokalistka jest niezła. Lokal i obsługa też.

5 7
ID:21550

sylwia

uwielbiam impreze w ramzesie tam to sie czlowiek wybawi nogi bolą jeszcze po 2 dniach super POLECAM

5 8
ID:22401

IWONKA

SUPER BALECIKI POLECAM !!

5 8
ID:23830

reeene

Byłam wczoraj tam po raz trzeci i ostatni!!!Tragedia!A to wszystko wina właściciela !Chłopie wez się za ten "klub"Toaleta tragedia,trzeba kogoś do sprzatania zatrudnić.Piwo mieszane z woda!Bójka(jak zwykle) gaz pieprzowy wpuszczony do środka.Wszyscy kichają i oczy łzawią.Pełno policji.Nie powiem... potańczyc można,ale do czasu. Fajnie by było mieć na osiedlu taki lokal,ale potrzeba tam włożyć trochę pracy!!!

11 6
ID:25106

Junker

Dziękuję za twoją szczerość reeene, to twoje imię czy nazwisko. W twoim komentarzu, w jednym zdaniu, nadużyłaś wykrzyknika (Piwo mieszane z woda!).
Mówisz że Piwo z wodą ... TOTALNA BZDURA jak śmiesz tak mówić. W Ramzesie NIGDY czegoś takiego nie było i nie będzie. Ludzie, skąd wy takie rzeczy macie, ja już się staram ignorować takie rzeczy, bo to są wszystko plotki. Takie plotki rozprzestrzeniają głownie osoby które nie mają nic wspólnego z RAMZESEM. Są to najczęściej zazdrośni znajomi i " dobrzy koledzy " wiadomo co oznacza ( " ..." ). Sami zobaczcie i nie słuchajcie jakiś plotek.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY
5 MARCA Z OKAZJI DNIA KOBIET.
ZAGRA ZESPÓŁ " AKCENT " ( tak dokładnie ten akcent)
GWARANTUJEMY ŚWIETNĄ ZABAWĘ, A TYM CO NIE BĘDĄ MOGLI PRZYJECHAĆ WYŚLEMY CHUSTECZKI.
Nie chcę robić propagandy ... a co tam RAMZES GÓRĄ.

7 5
ID:26003

reeene

Również dziękuję za odpowiedz!Nie byłam złośliwa(kobieta)Czemu odpisałes tylko o piwie?A gaz i toaleta?Pisałam tylko prawde!Piwo jest mieszane z woda.Może nie miałes jednak okazji sie napić!Uwierz,to n ie jest tylko moja opinia i nie jestem(jak piszesz)"zazdrosna".Bardzo chcemy...My z Zazamcza i Włocławka żeby ten lokal istniał,ale"do roboty"Właścicielu!!!
Nie ZAZDROSNA ,ale mająca coś wspólnego z Ramzesem reeene

2 3
ID:26130

reeene

Junker...zapomniałam dopisać,że przyjde 5marca z kolezanką!

3 2
ID:26133

ullala...

prawdopodobnie Endriu Koziński też tam pogrywa...:) a odnośnie opinii internautów to tylko współczuć właścicielowi... żal dla pustaków... dużo nie trzeba pisac ale po 1 to piwo lane dostarczane jest w kegach do których nie ma możliwości dolania wody pustaki... po 2 w toaletach to przepraszam kto robi ten syf...? uszanujcie to ze macie fajnie tanio... bo to jaka jest impreza i atmosfera zależy od ludzi a właściciel tylko może wam to udostępnić...pozdrawiam i tych bardziej mądrych namawiam do przemyśleń...

6 4
ID:26432

~ gejutek

K...... nie tylko tam pogrywa,on ponoć już tam na rurze tańczy i tak uszami macha,że w kółko się kręci a 5 marca Akcent do rytmu ma mu przygrywać,dlatego w Hicie non stop reklamuje tą imprezę - DEBIUT Na RURZE przy większej publiczności
Ludzie przychodźcie tego u nas jeszcze nie było

2 5
ID:26908

elooo

a wie ktoś może jaka jest cena wstępu na Akcent? i o której ma byc?

1 4
ID:26962

siema

cena na Akcent w Ramzesie to 20zł .

2 4
ID:26975

Władek

to jakaś ściema albo akcent tak nisko spadł,żeby za bilety było tylko 20 zł i do tego wystąpią w takiej ....? Występ porządnego zespołu to: przede wszystkim scena,barierki i fachowa ochrona,porządny lokal na poziomie i bilety nie za 20 zł.
Nas niestety tam nawet akcent nie przyciągnie...........

2 4
ID:27003

wloclawek`

jeszcze`tam`nie`bylam`a`chce`isc`na`akcent``napiszcie`czy`warto`isc

4 6
ID:27020

Władek

jak chcesz przypadkiem oberwać po zębach to idź :)

6 3
ID:27060

siewiarka

Wczoraj byliśmy zgraną ekipą w Ramzesie na Akcencie. Nie narzekaliśmy wszyscy świetnie się bawili i nikt nie ' oberwał' ani nie wszczynał . ' bójek' nie rozumiem co macie do tego miejsca.

4 5
ID:27148

xawier

my tez byliśmy i powiem szczerze,że impreza adekwatna do ceny biletu :( nie dał bym za to więcej niż 20 zł.

3 5
ID:27244

ullala

jednak chyba lubicie ten klub skoro wiecie co i jak tam się odbywa :)
pozdrowienia rozsądni imprezowicze...błahahahahah

5 0
ID:28997

hłehłehłe

Podobno w pierwsze święto ma grać Maxel, prawda? a kto będzie prowadził imprezę? Jaki zespół?

2 1
ID:29082

niuska

ile jest wejście w Ramzesie w sobote ??

3 3
ID:29206

kLUB RAMZES

3 2
ID:29403

KLUB RAMZES AKCENT

2 1
ID:29404

KLUB RAMZES MAXEL

2 2
ID:29405

KLUB RAMZES VOCAL

2 1
ID:29406

Natalia Natalia

czy ramzes nadal funkcjonuje? co tam sie dzieje w piatki i soboty? pozdrawiam

2 3
ID:29933

Kuba S

Czemu zamykają Ramzes ?? szkoda bo fajny Klub

3 1
ID:31787

Klub Ramzes Taxi wpt

zostaje przeniesony Bo dostali wypowiedzenie ale podobno klub zostaje przeniesiony do Baru Ekspres na kosciuszki

1 4
ID:31844

Inkognito xD

Ramzes funkcjonuje ale w innym miejscu :)

2 2
ID:32472

Olaaa

super imprezy :)) ramzes to teraz najlepszy klub we wloclawkuuu bo piekarnia coraz bardziej spada na psy ;)

4 1
ID:33458

Bartek Sikorski

tak czytam nie które komentarze i normalnie śmiać mi się chce że można oberwać w zęby i w ogóle dla tych co nie byli to mówie PLOTKA PLOTKA i jeszcze raz PLOTKA!!!!!!!!! jest bardzo fajna atmosfera co najlepsze to jest jedyny klub we włocławku co promuje muzyke disco polo piszcie sobie co chcecie kazdy sie zapiera bo to niby przypał ale najlepiej ludzie sie bawia przy tej muzie sam grywam w ramzesie to wiem jak jest:)pozdrawiam Bartek Sikorski zepół Olimp

3 1
ID:35253

klub ramzes wpt taxi

2 1
ID:36297

Kaczor

Lokal na leśnej jest jeszcze lepszy niż ten poprzedni tylko żeby więcej ludzi o nim wiedziało to by na pewno zawsze był komplet w środku. Nigdzie nie jest tak tanio i bezpiecznie jak tam. Jak jest dużo ludzi i z kim potańczyć to się można porządnie wybawić :) Polecam ten klub

4 1
ID:36298

Kinia

Jaki gejowski klub,policja,prochy? Czy wyscie sie z małpami na rozumy po zamieniali ? Nie kometujcie kogos pracy opierając się na plotkach. Klub zostal przeniesiony na ulice Leśna i ma swoj oryginalny klimat. Wystepy na zywo i super zabawa. Jest dużo miejsca i zawsze mila ochrona i atmosfera. POLECAM.

3 1
ID:36486

Tancerka

Lokal Ramzes Klub moim zdaniem zrobił krok przed siebie i wymagania klientów. Lokal został przeniesiony z miejsca które nie cieszyło sięz byt pochlebnymki opiniami na ulice Leśną niedaleko szkoły.

Atmoswera w klubie bardzo przyjemna i spokojna.

Dlaczego ludzie piszą o ochronie że jest zła? zastanówcie się zanim cos napiszecie na temat ochrony ... kiedy się idzie w miejsce publiczne nalezy się byle jak ale zachowywać.
Ochrona spełnia tylko swoje obowiązki i pilnuje bezpieczeństwa klientów klubu.

Muzyka przy jakiej się można tam pobawić, nie dociera tylko do słuchaczy w średnim wieku, przecież kto z nas nie lubi tańczyć przy muzyce którą gramy na takich imprezach jak wesela?? Dancingi sobotnie zapewnieją nam świetną zabawę przy właśnie takiej muzyce gdzie zespóły graja na żywo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie zgadzam się w zupełności z tym że lokal Ramzes jest porażka jak twierdzą niektórzy.
Pmiętajmy że mamy we Włocławku ludzi o różnych upodobaniach muzycznych.

W sprawach imprez prywatnych bardzo profesjonalnie można to załatwić z właścicielem lokalu.

Polecam Serdecznie.

2 1
ID:36487

Gosia

fajnie jest :)

0 1
ID:36490

Marek

Bardzo fajny lokal, muzyka dla wszystkich lubiących dobra zabawę bez awantur i naćpanych dzieciaków. Polecam

1 1
ID:36491

Mania

jak można mieszać piwo z woda -.- żałośni + 100 do inteligencji. Do kega nie da się podłączyć węża z woda hahahahaha zenada z waszych opinii
fajnyy klub. to jest tylko Polskan nie Ameryka. Wlasciciel robi co moze zeby ludziom sie podobalo a jezeli przychodzi bydlo to bez komentarza. Skoro jest tak zle to czemu ten klub ma stalych klijentow i tlumy gdy gra vocal???? Jestem tam dosc czesto i zawsze jest wesolo i mozna sie fajnie pobawić.

2 1
ID:36495

gośka

NIEPOWTARZALNY KLIMAT I SUPER LUDZIE WARTO SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ.....

2 1
ID:36498

DDDDD GGGGG

Słuchajcie!!!! to super klub, klimat, wlasciciele, barman i wszytsko, wszystko, wszysto...ogolnie mozna sie niezle pobawic,na luzie,bez krempacji,muzyka na zywo...kazdy czuje sie tam swietnie....Czesto tam bywam,dlatego znam opinie klientow::0 Zajrzyjcie tam i sie przekonajcie!!!
serdecznie polecam!!!!

2 1
ID:36499

Marcin

To najlepszy klub w ktorym bylem i gdzie graja muzyke na zywo i gdzie nie ma awantur wiec jest bardzo sympatycznie ... na prawde polecam ! :)

2 1
ID:36500

Wojtek

Jestem stałym bywalcem tego Klubu i to co piszecie to żenada...Jest tam świetny klimat,muzyka najlepsza w mieście, ochrona również!! Naprawdę polecam ten Klub można iść i pobawić się w gronie znajomych i nie tylko!!Bez żadnych awantur itp.!!Polecam Klub :D!!

2 1
ID:36503

Kuba

bylem kilka razy tam, kiedy jeszcze byl w innym miejscu i bylo rewelacyjnie. Polecam wszystkim klubik:) bez awantur muza na zywo, mozna sie fajnie pobawic;)

2 1
ID:36504

tany tany

nie jest zle mogło by być lepiej

1 2
ID:36769

gość

Miło mi się spędza tam czas ze znajomymi, jest lepiej niż na rysiej. Polecam ten lokal !

0 1
ID:39694

natalk@

Klub Ramzes- Muzyka jest świetna i grają ją na żywo:) Można się dobrze ubawić przy Super muzyce:) Wszyscy co tam pracują są świetni i w porządku!!! Zawsze jak chce mi się potańczyć przy dobrej muzyce i dobrze spędzić czas to idę właśnie tam!!! Także na prawdę polecam ten KLUB wszystkim ,którzy uwielbiają się dobrze bawić w dobrym klimacie:)

0 1
ID:39695

Malwinka

Witam! Czytając Wasze komentarze, stwierdzam, że połowa nigdy nie była w klubie a tylko psuje jego opinię wypisując nieprawdę. Panuję tam znakomita atmosfera, świetna muzyka na ŻYWO co jest charakterystyczne dla tego miejsca. Obsługa, która sprawnie i szybko się uwiją jest jak najbardziej w porządku. Poza tym wystrój odzwierciedla cała nazwę Klubu- Ramzes. Jest to miejsce dla starszych jak i młodszych klubowiczów. Jak najbardziej POLECAM!!!!!!! :)

0 1
ID:39704

klubowicz

jest tam naprawdę super, można się pobawić i miło spędzić czas. Polecam gorąco!

0 1
ID:39705

Sandra

W Ramzesie jest super,co tu duzo mowic..Muzyka jest super,bo disco polo na zywo,wlasciciele bardzo mili, ogolnie jest tam spoko. Polecam

0 1
ID:39717

Marcin Zespół RELAX

Witam, moim zdaniem KLUB RAMZES wykonał "milowy" krok na przód. To nowe miejsce na leśnej, rzeczywiście jest dużo lepsze od poprzedniego, atmosfera jest super, można potańczyć, posiedzieć wypić piwko itd, wiem bo miałem przyjemność zagrać tam kilka razy. Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów, oraz obsługi. Do usłyszenia...

1 1
ID:40495

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA