Chcę ostrzec wszystkich, którzy idą na "Sylwestra"...

Chcę ostrzec wszystkich, którzy idą na "Sylwestra" organizowanego przez pewną szkołę tańca - powinniście przed wpłatą sprawdzić i zatwierdzić menu. A nie tak jak my w ubiegłym roku siedzieliśmy przy pustych, dosłownie pustych stołach. Dopiero po naszej interwencji otrzymaliśmy posiłek, gdzie przypadało na osobę: 1/2 jajka faszerowanego, nóżki w galarecie wielkości odwróconego kieliszka, a o 22.00 wysuszone mięso, a jakieś pół godziny później ziemniaki.
Szampan "Winnoje.." Jeden na około 20 osób. Porażka:)Żałuję,że nie próbowałam odzyskać zmarnowanej kasy.

11 komentarzy

sylas

Dobrze, że ktoś ostrzega przed takimi oszustami, piszcie ludzie jakie firmy omijać w naszym mieście

0 0
ID:9551

do agi

masz racje ja tez tam bylam,jedzenia malo,a o herbate czy kawe trzeba bylo sie dlugo prosic,nie wspomne juz o niedomytych szklankach i o paniach z obslugi,ktore mialy focha,mam bardzo zle wspomnienia

0 0
ID:9552

gośka

też tam byłam na ul SZPITALNEJ to był najgorszy sylwester w moim życiu jedzenia zero drogo i ciasno .

0 0
ID:9554

Tak

Jedzenie dowozili na tylnych siedzeniach i na podłodze jakiegoś rozklekotanego i brudnego samochodu -to był tam ostatni raz...a szampana pamiętacie -ble...

0 0
ID:9558

:(

A może ktoś na pozytywne wspomnienia? Nie straszcie mnie bo ja tam właśnie się wybieram w tym roku.

0 0
ID:9574

harcerz

Chyba nie było tak najgorzej.Wszyscy piszący cieszą się dobrym zdrowiem.Nie widać śladów zaników pamięci czyli nie wystąpiło zatrucie pokarmowe.W piśmie operują poprawną polszczyzną,znakiem tego że podany gorący szampan nie był chrzczony metanolem.

0 0
ID:9575

do harcerza

jeżeli wzięli tyle kasy to mogli się postarać

0 0
ID:9580

zadowolona

a ja bylam dwa lata temu i bylo rewelacyjnie tazke są gusta i gusciki a po za tym to ze cos nie tak bylo rok temu nie oznacza ze i w tym roku zrobia lipe ...skoro wymienia sie ze jednego roku jest okej ...potem byla lipa to teraz znowu bedzie okej Najlepszy sylwester w miescie

0 0
ID:9588

wiking

nadzieja matką głupich... Podobno tam zawsze jest kiepska organizacja , ale udanej zabawy.

0 0
ID:9608

ewa

ja też,byłam tam 2 lata temu i więcej nie dałam się nabrać,beznadzieja,chyba że ktoś ma bardzo niskie wymagania tak jak zadowolona

0 0
ID:9623

nic

ja też tam byłam w zeszłym roku i więcej tam już nie pójde jedzenie było poprzypalane herbaty ani kawy doprosić się nie można było a jak przynieśli herbate to zrobiło się dwa łyki i po herbacie zero ciasta i owoców koszmar tylko muzyka była ładna

0 0
ID:9654

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA