SKANDAL!!! Wczoraj byłem się przejść z Przyjaciółmi...

SKANDAL!!!
Wczoraj byłem się przejść z Przyjaciółmi
do Centrum Handlowego "Wzorcownia"
Byliśmy Kulturalni
jeden z ochroniarzy zaczoł do nas się Odzywać Wulgarnie
Aż jednego z nas szarpnoł
Ja się Pytam centrum jest dla każdego mieszkańca
większość Społeczeństwa ma złe zdanie
o nastolatkach piszą np. że mają tok myślenia wolniejszy czy też że się nie uczą i zachowują się jak wandale
Jest taka grupa młodzieży gdzie się zachowują kulturalnie.
Pozdrawiam :)

9 komentarzy

nie za młody

mogłeś wezwać policję i wyjaśnić to zajście

0 0
ID:9618

Siergiej

Ja mialem podobne zdarzenia z pseudo ochroniarzami z miejsca, gdzie mozna pograc w bilard i kregle. Chlopaki mysla ze jesli pochodza troche na silke to juz sa panami i wladcami swiata. A tak naprawde sa wulgarni, kompletnie nie przystosowani do pracy i niezwykle malo inteligentni. Nie maja pojecia a swojej pracy, proboja cos udowodnic komus, ale chyba tylko po to by miec temat na silowni do ogadania.
Wstyd!!!
Praca nowoczesnego ochroniarza nie ma nic wspolnego z wiejskimi dyskotekami, a tam niestety zwyczaje wiejskich imprez sa na porzadku dziennym.

0 0
ID:9620

bim

Twoja ortografia nie wzbudza zaufania, może wygląd też niewzbudzł i stąd reakcja ochrony - całkiem zrozumniała

0 0
ID:9621

nieco starszy

Zarówno "Jasek 15" i "Siergiej" powinni ,niezwłocznie ,poprosić o korepetycje z języka polskiego ze szczególnym uwzględnieniem ortografii.Chłopcy,mówić każdy może,ale pisać już nie każdy potrafi.Powodzenia i postępów w nauce .

0 0
ID:9624

ha ha

Zdejmij kaptur, kup slownik ort., nie wagaruj na jezyku polskim to i do Wzorcowni wejdziesz.

A zapomnialem, czapke HWDP/CHWDP tez zmien na taka z pomponikiem.

0 0
ID:9625

Oficer

Młody wiek piszących wiadomości ani braki w ortografii nie usprawiedliwiają nieuzasadnionej agresywnej reakcji pracowników ochrony.Oczywiście jeżeli piszący tą informację byli bez winy. W takich przypadkach należy bezzwłocznie powiadomić policję.To ona wyjaśni powód i sposób postępowania ochroniarzy.Jeżeli przekroczone zostały ich uprawnienia może skutkować to powiadomieniem pracodawcy jak również cofnięciem licencji i skierowaniem sprawy do sądu.

0 0
ID:9627

xxxx

O mój wygląd to się
nie martw i o moją edukacje tak
szycha od 7 boleści się odezwała

0 0
ID:9635

Siergiej

Cofnieciem licencji??
Wolne zarty, jedyne licecje, jakie oni posiadaja to paszport telewizji ze sloneczkiem i karnet na silke. To nie sa ochroniarze, nie posiadaja licencji, sa tam z przypadku.

0 0
ID:9651

anyz

"ochraniarze" we wlocku nadaja sie do....do tego wlasnie co robia...(pracy za 6zl/h)
jedyna strona ,ktora traci na ich zachowaniu jest własciciel miejsca ,ktore oni "ochraniaja" -to oni traca klientow przez nieuprzejmosc tych idiotow.

p.s. darujcie sobie o tej ortografii...

0 0
ID:9660

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA