ku przestrodze.. jesli interesuje was praca w sieci fitness...

ku przestrodze..
jesli interesuje was praca w sieci fitness klubow - przemyslcie to jeszcze raz !

cala spolka jest zadłuzona co przeklada bezpsrednio na pracwnikow-2 miesieczne oczekiwania na wyplate to standard ,umowa o dzielo bez okreslenia warunkow (jesli ja dostaniecie) jest normą nie tylko u nas w miescie,moze jeszcze jedno -jedyna firma dla ktorej pracowalam, przeprowadza szkolenia nie placąc za spedzone godziny na nich(plus dojazdy do wawy).nabieranie klientow na karnety ze "znizka" propozycja nieistniejacej sauny w ofercie to i wiele innych rzeczy-dalo mi do zrozumienia ,ze tylko trace tam czas...

Jesli myslisz o pracy w tym miejscu mam nadzieje ,ze moja wypowiedz pomoze ci w podjeciu decyzji i zaoszczedzeniu czasu na szukanie pracy w innym miejscu..

3 komentarze

Tam

podobno rozprowadzane też jest to żarcie na sterydach ,proteinach itp. po którym można wylądować w prosektorium ,lub jesli ma się szczęście w psyciatryku.

0 0
ID:9718

ali'g

od kiedy firma płaci za szkolenia? wysyłając Cie na nie podnosi Twoje kwalifikacje i nie ma obowiązku za nie płacić więc przemyśl pewne sprawy bo piszesz głupoty (pewnie Cie zwolnili i dlatego to robisz). nie masz ciekawszych rzeczy do roboty niż pisanie bzdur? zaimij się lepiej szukaniem pracy :) pozdrawiam i wesołych Świąt

0 0
ID:9790

klient

sauna będzie w styczniu i klienci są o tym informowani więc...kolejna bzdura. sterydy? może za dużo bajek oglądasz?

0 0
ID:9791

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA