Kupiłem "w promocji" płyn do spryskiwaczy w jednym dużym...

Kupiłem "w promocji" płyn do spryskiwaczy w jednym dużym markecie R... przy ul.Cmentarnej. Producent zachwala dodatkową końcówkę żeby ułatwić nalewanie płynu,jego skład z domieszką gliceryny itp.Zapewnia też podobnie jak i reklama w markecie o tym że płyn jest w wersji zimowej. Zima przyszła więc nalałem tego płynu i... wycieraczki pracują na sucho a ja czekam na odwilż żeby móc wylać to g.... ze zbiorników . Według zapewnień płyn wytrzyma do -20 stopni. Chyba się pomylił.

7 komentarzy

Kirowco

Nie jesteś pierwszy, który dał sie nabrać, moja przygoda z płynem z R... o mało nie zakończyła sie tragicznie. Od tej pory sam przyrządzam płyn zimowy do sprykiwaczy -i wszystkom radzę to samo!!!!!!!!

0 0
ID:9716

Agata

R... nie jest producentem tylko marketem sprzedającym artykuły.Pretensje więc do producentów.Nawet jeśli to jest marka pod szyldem sklepu to i tak producent odpowiada za wyrób przez siebie wykonany a nie sklep.

0 0
ID:9725

Kierowco

Pamietaj ,że to jest na zamówienie takich sklepów i dlatego jest tanie ,ale do niczego się nie nadaje .

0 0
ID:9740

Wesoły

Agatko,z reklamacją klient wraca do sklepu a nie do producenta który jest być może w drugim końcu Polski albo innym kraju.

0 0
ID:9746

A-Z

Kierowca - mysle ze sie mylisz, prawdopodobnie wlales plyn a nie wypryskales wody ktora była w przewodach i ona zamarzla, ja stary i tez tak zrobilem, teraz odwilz i jest ok, chyba ze kupiles cos innego lub ktos Ci zrobil psikusa - odpisz ciekaw jestem - pozdrawiam

0 0
ID:9749

Kierowca przestrzega

Nie miałem wody w przewodach ponieważ używałem wcześniej płynu zimowego który stosowałem przez szereg lat. Zadzwoniłem do producenta z informacją jaki bubel wstawiają do marketu.Zobaczyłem na opakowaniu znaczki o zdobytych nagrodach tego produktu. :)Uśmiałem się przy tym nieźle bo wiem że firmy ubiegające się o takie nagrody same też są sponsorami organizatorów tych cyrków z odznaczeniami. Producent chyba miał już więcej zgłoszeń o wadliwym płynie bo grzecznie zaproponował rekompensatę za sprzedaż bubla.

0 0
ID:9768

A-Z

To przepraszam bo ja tez kupowalem ale jest OK

0 0
ID:9769

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA