Przestrzegam przed zamawianiem imprez w restauracji przy...

Przestrzegam przed zamawianiem imprez w restauracji przy ulicy Zduńskiej. Do kolacji zamówionej 2 miesiące wcześniej, z rachunkiem ok. 1100,- 4 dni przed nią, doliczono nam 600,- ZA LOKAL I OBSŁUGĘ. Nasze zamówienie nie uległo żadnej zmianie. Nigdy, w żadnej restauracji, nie spotkaliśmy się z podobną opłatą. Dobrze, że nie doliczono jeszcze rachunku za prąd i korzystanie z wody w toalecie. Zostaliśmy postawieni przed faktem dokonanym. To prawdziwy rozbój. A szkoda, bo to nasza i naszych znajomych ulubiona knajpka, z dobrym jedzeniem, miłym nastrojem. Tylko ta pazerność...Szkoda, że o takich opłatach nie informuje się podczas przyjmowania zamówienia. Omijajmy takie lokale z daleka- może to nauczy czegoś właścicieli.

7 komentarzy

mika

Zamieść tę opinię na Q4 - tam reklamuje się ten lokal. Najlepszą reklamą jest zadowolony klient, a szkoda że niektórzy o tym nie pamiętają. A tak mają klienta na jeden raz i już na pewno tam nie wróci.

0 0
ID:9860

Joanna Kamińska

Droga Pani
prpoponuję zmienić restauracje i korzystać z jednej lub dwóch we włocławku nie będe wymieniac jakich bo nie wolno ale jedna mieści się przy ul: Bojańczyka a druga na placu wolności ... jest tam czysto i smacznie co najważniejsze .... robiłam wiele imprez w restautacji przy ul Bojańczyka I JESTEM ZACHWYCONA ostatnio robiłam 50 rocznicę moich rodziców nie mogłam Powstrzymać Mamy od płaczu( z radości)ze tak pysznie i tak iło tam było rodzice byli pod wielkim wrażeniem POLECAM W 100% oczywiście kuchnia polska !

0 0
ID:9866

tlumacz

Niestety na Q4 nie zamieszczono moich uwag.Restauracja płaci portalowi za reklamę a wtedy oni bronią przed złymi opiniami...Można pisać o innych, ale nie o reklamodawcach.

0 0
ID:9871

Zbych

Tak jak restauracja nie powinna patrzec tylko na pieniadze tak samo i portal nie moze patrzec tylko na pieniadze a winien widziec takze klienta, mam na mysli wiadomo jaki portal

0 0
ID:9872

Dziadostwo!

Podobnie zrobili przed moim weselem w Casablance przy przedmiejskiej. Na 2 tyg przed weselem dowiedzieliśmy się, że cena wzrośnie o prawie tysiąc złotych. Bo kryzys jest. Do tego chcieli wyłudzić od nas kase za ozdobne przykrycie krzeseł (2zł/sztuka), a za kawe (niby bez ograniczeń) policzyli ekstra 100zł z góry. co sie okazało, to dali nam o 1 w nocy 4 dzbanki.

Dobrze, że za klimatyzacji nie liczą ekstra.
to zwykłe badylarstwo, a nie restauracja!!!! gdzie jest rzecznik konsumentów!!!!

0 0
ID:9902

harcerz

Rzecznikiem konsumentów jest Borsuk.Z uwagi na sezon zimowy te sympatyczne zwierzęta zapadają w sen zimowy.A zatem proszę poczekać do wiosny.

0 0
ID:9910

Bogdan K..

Ażeby uniknąć "chwytów" właścićieli,należy bezwzględnieżądać umowy na piśmie i tyle.

0 0
ID:9935

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA