fajny klub ale muzyka straszna i puszcza się muze dla 70...

fajny klub ale muzyka straszna i puszcza się muze dla 70 latków

9 komentarzy

gość

Dla każdego coś miłego. Oby jak najwięcej różnorodnych klubów we Włocku, żeby każdy mógł posłuchać takiej muzyki jakiej lubi. Nie podoba Ci się klub nie przychodż.Pozdrawiam!

0 0
ID:10042

manolo

Klub ma bluesową nazwę i takiż profil więc czego się spodziewałeś ? W innych knajpach jest inna muza , każdy coś znajdzie...

0 0
ID:10044

a

Club może i fajny ale jedzenie ;/
muzyka taka przyjemna dla ucha ale ile można słuchać jazu i bluesa ????????????????????

0 0
ID:10045

70lat

ile masz lat, 16? to do bravo idz :P

0 0
ID:10046

Hmm

wiem ze to blusow klub i nie mam 16 tylko 26 nie wiedziałem ze w blusowym klubie gra się non stop pop Michael Jacksona koncerty blusowe ok ale Dj ... ide się rozerwac non stop Michael Jackson to chyba coś nie tak więc mi tu nie pisz że się myle i wiem co o tym mysle mam prawo do wypowiedzi

0 0
ID:10054

Mr.BetterKnow

popieram GOŚCIA jeśli ktoś nie lubi to tam nie chodzi muzyka kwestią gustu...a co do samego lokalu od strony technicznej organizacyjnej i kwestii wyglądu jest naprawdę dobrze więc myśle że nie można nic mu zarzucić...lokal na poziomie jest jakas selekcja i mozna wejśc za darmo by zobaczyc czy nam sie podoba...i ewentualnie poprostu posłuchać muzyki...a co do koncertów "Majkela" na DVD do proszę zauważyć że kazdy klient może zarezerwować prawie co chce na DVD nawet mecz więć myśle ze to barzd dobre rozwiązanie a jesli ktos nie lubi Majkela niech zaproponuje co innego....a jeśli dalej się komuś nie podoba to niech wyjedzie z miasta jak innne marudy albo założy wlasny lokal skoro tak barzdo się zna.....nie ma na co czekać...biznes plan dotacja i do roboty a nie tylko marudzicie...

0 0
ID:10057

jolka

Club sam w sobie może być !!!
Nic ciekawego ;/

0 0
ID:10063

Lolek

tak to prawda lokal pierwsza klasa ale DJ do b...!!!!

0 0
ID:10082

E&E

Bo ??

0 0
ID:10603

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA