Wiecie może gdzie są organizowane bale karnawałowe we...

Wiecie może gdzie są organizowane bale karnawałowe we Włocławku. Chętnie bym się pobawił ale niestety nie ma na ten temat żadnych informacji. Pozdrawiam

7 komentarzy

Jolka

Ja sie wybieram na bal karnawałowy do Impresji przy ul: Bojańczyka21 we włocławku
Zapraszam w tamtym roku było super!!!
organizują bal 6 lutego!!!

0 0
ID:10105

bal karnawałowy

Klub KROKUS organizuje bal karnawałowy. Bogate menu,super orkiestra. Koszt 160zł od pary. Bal odbędzie się 13 lutego o godz. 20:00 do rana.Sądząc po udanym Sylwestrze bal będzie podobny! Szczegóły tel.500-298-478.Zapraszamy!

1 0
ID:10143

dudek30

Ja pamietam jak w krokusie sufit odpadł na młodą Parę hahaa
beznadziejaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
uwaga trzeba wziąć kask na głowę i szpilki na nogi haha!!!

0 0
ID:10152

Gertruda Gerard

Co do karnawału wybieram się do dopiero co otwartej restauracji astoria, bogate menu a skoro nowa to i super zabawa pewnie bedzie, z tego cowiem to bedzie 13 lutego a cena 180zł za pare

0 0
ID:10763

imprezowiczka

Na Sylwestra jakoś nie spadł sufit chociaż orkiestra grała głośno. A spadł dwa lata temu ze starości...Teraz sala piękna po remoncie ładny wystrój.A ciekawe gdzie ty byłaś na Sylwestra? Pewnie w jednym z tych krytykowanych lokali z beznadziejnym jedzeniem i orkiestrą do kitu...Sylwester był świetny do 6-tej rano dlatego polecam Bal Karnawałowy 13-go lutego...

1 0
ID:11085

violetta domowicz

Ja bawiłam się w sylwestra w Platinium Events wiem ze będą organizować też bal karnawałowo-walentynkowy chyba 12 lutego za 160zł za parę.
Lokal jest nowy ale jedzenie było smaczne i podawane non stop.

3 1
ID:24016

imrezka

js wiem ze bal karnawałowy bedzie organizowany w spółdzielni mieszkaniowej światowit jedzenie i muzyka super bylem tak rok,dwa i trzy lata temu i teraz tez bede napewno zabawa 12 lutego cena 120zł od pary

0 1
ID:24981

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA