Sprawa już trochę "przyschła i ucichła". Czy o to...

Sprawa już trochę "przyschła i ucichła". Czy o to chodziło? Czy przed sprawiedliwością może chronić pochodzenie i pieniądze? Czy wobec prawa są równi i równiejsi? Czy jeśli by doszło wtedy do skazania, ten osobnik pławił by się dziś w luksusach i miał czelność zaskarżać gazety za to że go fotografują?
http://www.pudelek.pl/artykul/20122/13_latka_polanski_szczytowal_w _moim_odbycie_zbieralo_mi_sie_ na_placz/
Ps.
Wadera,chciałaś żebym założył jakiś temat - mówisz i masz.

6 komentarzy

pazdzioch

@pamar
bleeeee czytasz pudelka, bleeeee

0 0
ID:10318

wadera

Szkoda ,że tak mało bywasz na forum i na dodatek nie czytasz wklejanych linków. Ale to już było i .....

0 0
ID:10321

szuja

Pamar -jesteś jak błędna kombojka zuzia co ma luzia.Hahaha
http://www.gry.gildia.pl/osoby/blendny_komboj

0 0
ID:10332

pamar

@pazdzioch
Niestety, muszę Cię rozczarować. Nie ja znalazłem ten artykuł, lecz moja żona. Chociaż nie ukrywam, że czekam z niecierpliwością na ogłoszenie surowego wyroku w tej sprawie.

@wadera
Przeczytaj jeszcze raz, dokładnie i ze zrozumieniem mój post a wtedy (być może) zrozumiesz jego sens. Napisałem wyraźnie -Sprawa już trochę "przyschła i ucichła"- i po tych słowach następuje zasadnicza część mojego postu, podany link był tylko zobrazowaniem tematu. I jeszcze jedno: o co Tobie chodzi z tymi linkami?

0 0
ID:10335

szuja

Pamar raz piszesz jako ona, a raz jako on.To Ty jesteś obojnak? Hahaha

0 0
ID:10342

pamar

@szuja
Domniemywałem, iż wielkość Twojego IQ jest wystarczająca do pojmowania prostych stwierdzeń. Niestety myliłem się. Wskaż mi proszę chociaż jeden post, jedno zdanie w których kiedykolwiek pisałem o sobie jako o kobiecie. Myślę, że po ostatnim założonym przez Ciebie temacie o "myszkach i szczurkach" sam (a może sama, to zależy czy jest się stroną bierną czy czynną) tracisz pojmowanie rzeczywistości.
Pozdrawiam.

0 0
ID:10353

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA