PiS znowu narobiły mi do skrzynki; kiedy prokuratura...

PiS znowu narobiły mi do skrzynki; kiedy prokuratura zainteresuje sie tym spamem - przecież rozsyłanie spamu jest karalne, a to jest wyjątkowo paskudny spam (i smierdzący)

9 komentarzy

adaśko

A ja słyszałem od twojego sąsiada,że to ty jesteś .... i ..... więc może tobą powinien zająć się prokurator?

0 0
ID:10393

anonim1

Też dostałem to pismo PISu. Przeglądając to "cudo" zobaczyłem podsumowanie roku 2009. Ale ku mojemu rozczarowaniu nie było w nim ujęte zajęcie pierwszego miejsca pewnego Pana z PISu w rajdzie Meleksami po hotelowych terenach na Cyprze - a szkoda bo to był sukces reprezentacji Polski słynny na cały Świat.

0 0
ID:10402

mieszkaniec wloclawka

to już naprawdę jest poniżej dna co się wyrabia, żeby taki pusty poseł robił co chciał.Niedość że mochery go wybrały to jeszcze próbuje takie idiotyzmy ludziom sprzedać.W imię czego? Właśnie za moje i innych pieniądze wypowiada się belzebub i prezentuje swoje puste poglądy.Mało tego,bez mojej zgody,i nie tylko mojej ale wielu innych pcha do skrzynki pocztowej te ochydę.Nie wiem czy ktoś czuwa nad naszym prawem ale mam już dość tego natręctwa.

0 0
ID:10403

bóm

Wy to coś czytacie, lub przeglądacie????? Ja - założywszy uprzednio lateksową rękawiczkę i zatknąwszy dziurki w nosie spuszczam szmatławca do kibla, wieloktotnie spłukując wodę.

0 0
ID:10407

adaśko

Ale była za to pochwała pewnego pana P.za wybudowanie basenu.Z niego jest taki sam cudotwórca(podpisanie z ORLENEM umowy na budowę wytwórni PTA)jak z półTUSKA.Ale najwidoczniej ciebie prawda w oczy kole.no,ale przecież jesteś z WŁOCŁAWKA !!!!wiec się nie dziwię.

0 0
ID:10411

jaś

Che-POpaprańcu - wygląda na to że dokładnie przeczytałeś co tam napisane - idż do proroka a najlepiej do psychola...

0 0
ID:10412

Lukasz

Ludzie... Dość już PIS-u we Włocławku!!! Wytnijmy ich w pień... Panie Redaktorze PISMA Włocławskiego, a gdzie info o wyroku na MARKA K. waszego działacza???? A gdzie info o wybrykach na Cyprzez Łukaszka Z??? Włocławianie opamiętajmy sie i odrzucmy te szumowiny z naszego zycia... Wyrzućmi ten spam do kosza, spalmy, nie dla kłamstw i oszczerstw!!!

0 0
ID:10415

moher

Mieszkaniec Włocławka -lepiej byłoby abyś swoją troskliwość o dobro mieszkańców pisał o sprawach które utrudniają życie mieszkańcom tego miasta .Napisz że bardzo duże ilości śniegu zalegają na ulicach centrum miasta ,a w szczególności na przystankach m p k ,sprawia to duże kłopoty ludziom starszym wsiadającym i wysiadającym z autobusów komunikacji miejskiej. Za prezydentury pana W Skrzypka zalegający śnieg wywożony był z centrum miasta i przystanków komunikacji miejskiej Obecny prezydent nic nie robi w tej sprawie i to jest problem że za podatników pieniądze nic się nie robi a nie piszecie non stop o gazetce PIS-u ona mi nie przeszkadza w codziennym życiu,odnieś się, młody pieniaczu zapewne sympatuku PO do gazetek Realu ,Tescco ,Kauflandu ,Stokrotki,Lidlu ,ulotek o wymianie drzwi ,banku Provident ,leża porozrzucane na skrzynkach pocztowych i to wam nie przeszkadza?Jesteście złośli i szukacie dziury w całym

0 0
ID:10484

Johan

Łukasz to dla Ciebie i ludzi Twojego pokroju
Spirala strachu na beju
Coś bardzo złego się dzieje
Ktoś włożył patyk w mrowisko
Ja tylko z tego się śmieję

Przestaje jednak być śmieszne
Gdy komuś niszczą marzenia
I wiarę we własne myśli
Zwyczajnie tak... od niechcenia

Gdzie jest wasza wrażliwość forumowicze
Marzenie niech tu się snuje
A wciąż słychać to tu, to tam
Że ten lub tamten coś knuje

Forumowicze w błękitnych szatach
W czerni nie kryjcie swych twarzy
Wszak warto mieć trochę odwagi
Bo każdy z nas o czymś marzy

Wstydzę się za was forumowicze
Zaślepia was matematyka
To wszak nie świat marzeń i wierszy
To brudna polityka

Proszę was zatem internauci
Skupcie uwagę na treści
Dla mnie to bez znaczenia
Czy będę ostatni czy pierwszy.

0 0
ID:10486

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA