Burdel tak to nazwę. Żeby to nawet mydła nie było w...

Burdel tak to nazwę. Żeby to nawet mydła nie było w ubikacjach. Lekarze nie potrafią zdiagnozować pacjenta wykręcając się gadką "Nie wiem co może być przyczyną" mało tego po uzyskaniu jakichkolwiek informacji okazuję się że diagnoza jest błędna a dowiaduję się u prywatnego lekarza po zapłaceniu danej sumy. Może ktoś zainteresował by się sytuacją traktowania pacjentów i ogólnym podejściem lekarza bo traktowani jesteśmy jak bydło. Rozumiem ze w medycynie zdarzają się pomyłki i błędne zdiagnozowanie pacjenta ale akurat wydaję mi się że jeśli chodzi o włocławek jak i pewnie nie tylko to pieniądze grają najważniejszą rolę bo w tym wypadku prywatnie lekarz od razu mi powiedział o co chodzi a w szpitalu nie dosyć ze źle mi powiedziano po zrobieniu prawie awantury to jeszcze faszerowano mnie prochami. Może czas żeby się ktoś tym zajął a nie tylko od brania pieniędzy są wszyscy

4 komentarze

pik-pok

to jest państwo w państwie!!! im wszystko wolno!!! wszystko za nich robią pielęgniarki - nawet im się pisać nie chce. wiecznie są zmęczeni, ale ciągną po kilka etatów. zarabiają po kilkanaście tysięcy(jak nie kilkadziesiąt:-) w nocy garują... a teraz wymawiają reszcie ze dostała po 140 zł podwyżki!!! ale jak się idzie prywatnie, hmm to pełna kultura,wachowośc...

0 0
ID:10457

Stacha

Chyba chciłeś napisać fachowość - mam wątpliwości- opinia jednego z włocławskich lekarzy/prywatna wizyta/ została podważona przez lekarzy toruńskich. Dużo włocławian korzysta z poradni czy klinik w Toruniu.

0 0
ID:10460

Oliwia

Wloclawianie powinni byc leczeni we Wloclawku. Niestety, wiekszosc zmuszona jest szukac odpowiednich lekarzy na krancu Polski. Dno.

0 0
ID:10464

cyklista

Szanowne Panie Stasiu i Oliwio
Przypomnijcie sobie Panie jak włocławianki bały sie rodzić we włocławskim szpitalu.Wybierały albo Lipno albo Radziejów.Ze względu na smiertelność noworodków.Pozdrawiam.

0 0
ID:10471

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA