Czy się doczekam - bo już nie raz monitowałem do posła...

Czy się doczekam - bo już nie raz monitowałem do posła PiSu Łukasza Z., redaktorka tzw pisma "sympatyków" PiS - wywiadu z panem radnym PiSu - Kalinowskim. Tak pan redaktorek gani wszystkich politycznych przeciwników, jestem ciekaw jakie zdanie mają działacze PiSu o swoim koledze radnym, który musi chodzić do sądu.

6 komentarzy

wadera

Na pewno nie!Tacy ludzie,ludzi z gminu/jak np. ja/ potrzebują tylko do głosowania.

0 0
ID:10599

Halina

Co byś chciał wiedziec mechanik o naszym koledze,a może powiesz coś o sobie .Mogę powiedziec tylko jedno jest to bardzo dobry kolega i nie wstydzę się powiedziec że go znam .A w życiu jest różnie i nie można nikogo sądzic nie znając dobrze sprawy. Radzę zapoznac się z faktami i wtedy robic zarzuty tak więc pozdrawiam.

0 0
ID:10612

szuja

Halina,a co w bębenek Ci pukał? Takie peamy ślesz Przecież to nadęty snobek i tyle!

0 0
ID:10645

Halina

Szuja mylisz się, trzeba naprawdę kogoś poznac żeby mówic o tym kimś żle.Ja go poznałam i nie mogę powiedziec że jest taki jak ty piszesz,on naprawdę jest miłym,dobrym człowiekiem.Szkoda że osądzacie człowieka nie znając go. Media nie jedną osobę potrafiły opisac żle, jak sprawa się wyjaśniła na korzyśc tej osoby ,to w prasie była lub nie krótka wzmianka z przeprosinami.Pzdrawiam

0 0
ID:10653

szuja

Halinka -jeżeli tak uważasz to podaj mi ,co ten człowiek w swoim życiu zrobił takiego ,że darzysz go takim zaufaniem. Podziel się z nami na forum tym wigilijnym opłatkiem, a ja postaram się o minusy. Zaznaczam ,ze Cypru nie liczę.

0 0
ID:10660

Do Halinki

Wiesz co, piszesz coś o poznaniu człowieka, sąd zapoznał się z faktami i chyba wiesz, że wydał wyrok skazujący, jak myślisz czy fakty przemawiały na korzyść pana radnego K.!

0 0
ID:10669

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA