Rada Miasta nie przeznaczyła nawet jednej złotówki na...

Rada Miasta nie przeznaczyła nawet jednej złotówki na odśnieżanie chodników na Osiedlach należących do Zarządu Dróg Miejskich.No to i nie odśnieżają. Tak samo nie ujęto w planie odśnieżania ulic typu np. Wilcza,Wspólna,Wysoka Żurawia w części należącej do ZDM itd. Bo na tych ulicach mieszkają ... i niech sami sobie usuwają śnieg. A po tym, p. Pałucki opowiada pierdoły przez radio HIT, że palce można gryźć.

7 komentarzy

elmooo

palucki to nie cala rada miasta.
z reszta jak wiesz wiekszosc rady jest przeciw paluckiemu.

Piszesz ze rada miasta nie przeznaczyla zlotowki a pijesz do paluckiego ....

Odejdz na chwile od kompa i internetu bo widze ze sam niewiesz czego chcesz od zycia

0 0
ID:10947

sportowiec

Kiedy wreszcie zrozumiecie, że budżet układa prezydent, a Rada może ewentualnie wnosić opoprawki. Z jakim efektem? Widać to po budżecie na 2010.

0 0
ID:10950

Stacha

Nie lepiej wygląda ulica Szopena- prywaciarze odsnieżają ale gdzie teren Miasta to ciężko przejść.Przy bloku,od strony Szopena- gdzie mieszka Prezydent też nikt nie sprząta.

0 0
ID:10954

zapłakany bóbr

Nie wiem gdzie mieszka Pałucki, to nie ma znaczenia natomiast całe miasto jest zasłane stertami śniegu, nikt nie mysli o jego usuwaniu.
Pałucki na ten rok przeznaczyłw budżecie mniej środków na utrzymanie czystości i zimowe otrzymanie. Mógł liczy na poparcie platformy, dlatego należy dziękowac Kazimierczakowi. Sieraczkiewiczowi i pozostałym platformersom.

0 0
ID:10961

szuja

Nie napisałem ,ze Pałucki to RM. Napisałem ,że opowiadał pierdoły w radio Hit w tamten piątek ja chodził po mieście i wszystko co należy do miasta jest super odśnieżone. Tylko Ci prywaciarze nie chcą odśnieżać. Oż Ty, Strasznie mnie zirytował.

0 0
ID:10964

Zaraz ,zaraz

To prezydent mieszka w siedzibie,, Włocławek info ''?

0 0
ID:10969

elmooo

spoko spoko , odbiegajac od tematu RM i Paluckiego - szedlem dzis kolo posredniaka, wszedzie kolo prywtnych posesji odsniezone ale kolo tej siedziby najwiekszych urzedasow (powiatowy Urzad Pracy) nic ani nie odsniezone ani posypane, sniegu miejscami po kolana.

0 0
ID:10992

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA