Właśnie się dowiedziałem, że dziś rano przy ulicy...

Właśnie się dowiedziałem, że dziś rano przy ulicy Łęgskiej miał miejsce brutalny napad na listonosza. 2 (lub 3) sprawców biło człowieka łomem po głowie. Do szpitala przewieziony został w stanie krytycznym. Policja do poszukiwania sprawców użyła psów, które podobno wbiegły do jednej z bram na 3go Maja. Tyle się dowiedziałem na chwilę obecną.

12 komentarzy

ha ha

Proponuje losowo wybierac kolejnych dresow ze srodmiescia. Lomem lamac nogi dopoki nie sypna, nastepnie sprawcom polamac konczyny lomem i powiesiec za konczyny na placu zeby zdechli powoli.

0 0
ID:11135

Robert

A wloclawek.info nic o tym nie pisze. Przejeżdżałem tam wczoraj i faktycznie coś tam ok. 10.30 się działo. Ktoś może wie co z tym listonoszem? Przecież listonosze już mieli ze względu na napady nie nosić gotówki, za te marne grosze znów ryzykują swoje zdrowie i życie?

0 0
ID:11139

szuja

To ma być reprezentatywna dzielnica.

0 0
ID:11140

111

dlaczego policja o tym nie informuje...
statystyk nie chcą sobie popsuć?
gdyby dali notkę opini publicznej na pewno ktoś to widział
a takim jak ci sprawcy,kara nalezy się na pewno

0 0
ID:11145

zbuntowany_kaloryfer

Wiesz 111... jak ja bym chciał aby policja ich złapała i biła i biła i biła i biła tak aby błagali o śmierć... i żeby przeżyli i byli kalekami robiącymi pod siebie do końca życia. Rozmyślającymi nad swoim uczynkiem. Dać im ze 40 lat życia bez wzroku, słuchu, czucia w rękach i w nogach. Ale żeby pozostawić pełną świadomość - aby mogli rozmyślać nad swoim postępkiem. Taka mała namiastka piekła, które spotkać ich powinno po śmierci. A powinno ;przy czym to, co napisałem jest tylko miłą, wstępną rozmową przy tym, co powinno ich spotkać w piekle po wieczność, ot co

0 0
ID:11149

szczurek

Oj porozmawiał bym z nimi, porozmawiał )-

0 0
ID:11150

szuja

Kaloryfer to zapisz się do policji. A inni będą o Tobie pisał,to co Ty pisałeś poprzednio np o ZOMO. I jak?

0 0
ID:11152

j-23

zbuntowany kaloryferku zalej się wodą i czekaj na mróz aż cię r......e

0 0
ID:11154

cyklista

System penitencjarny jest chory.Dlaczego podatnicy zmuszeni są do "utrzymywania"skazanych ?Siedzisz-zapracuj na siebie.Telewizorek,wydeło,przepustki.Resocjalizacja? Smiać mi się chce.Kicior-jest kiciorem (przepraszam za żargon więżienny).Przynajmniej w większości przypadków.Dla nich odsiadka na kwadracie od dzwonka do dzwonka to norma.A póżniej znów "robota' w ramach recydywy.Tylko obozy pracy - o różnych rygorach-dają gwarancję zapracowania na siebie.

0 0
ID:11158

zbuntowany_kaloryfer

Cyklista, w 100% zgadzam się aby skazani zarabiali sami na siebie. Skoro my musimy zarabiać na siebie, to czemu nie oni?
Ale jednocześnie chciałem zauważyć coś... być może kontrowersyjnego - skazany skazanemu nie jest równy, tak jak człowiek człowiekowi nie jest równy. Zapewne wedle niektórych będzie kontrowersyjne to, co powiem: prawo nie powinno być jednakowe wobec wszystkich. Twierdzę tak i jestem w stanie tego dowodzić.

0 0
ID:11160

szuja

cyklista-uf ale pojechałeś, nie nadążam.To na Sybir.....tak? HAHAHA

0 0
ID:11167

cyklista

Szanowny Zbuntowany_kaloryferze.Zgadzam sie z Tobą,żę skazani są różni.Ja pisałem tylko w kontekscie recydywistó,a nie w przypadku pierwszej odsiadki.Czyżbyś proponował kwalifikowanie i rozdzielanie skazanych odnośnie kwalifikacji paragrafów? Wydaje mi sie ,że recydywiści powinni przebywać oddzielnie od skazanych pierwszy raz.Być możę mylę się.Pozdrawiam.Odpowiedziałm na Twoje pytanie o pracę w UM i wycieczki rowerowe.Nie wiem czy czytałeś.

0 0
ID:11188

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA