Znów mi zaśmiecili skrzynkę na listy "pisemkiem" PiSu z...

Znów mi zaśmiecili skrzynkę na listy "pisemkiem" PiSu z czołowym redaktorkiem i wybitnymi dziennikarzami, hehe którzy piszą na własne potrzeby jakieś bzdury! Taki z posła redaktor jak ze mnie mistrz olimpijski.Po raz kolejny redaktorze, hehe Zbonikowski apeluję-napisz nam mieszkańcom w swoim pisemku co za wyrok usłyszł włocławski radny PiSu Kalinowski w Sądzie Rejonowym i za co. I co w tej sprawie ma PiSowski radny do powiedzenia mieszkańcom i wyborcom. Napisz nam panie redaktorze, hehe jak zakończyła się sprawa z meleksem cypryjskim bo wszyscy w Polsce usłyszeli, co m.in. panu zarząd cypryjskiego hotelu zarzucał. Napisz nam w jakich okolicznościach kilka lat temu zabrano panu, panie redaktorze naczelny, hehe prawo jazdy za jazdę pod wpływem alkoholu. Media o tym wszystkim nas informowały, a pan z takimi możliwościami medialnymi nie! Odnieś pan się do tych spraw w swoim pisemku. To nas interesuje, bo chcemy znać prawdę o tak wielkim autorytecie moralnym jakim pan chce być. Niech pan wyjaśni nam to wszystko panie pośle Zbonikowski a później nicch pan pisze o innych!

6 komentarzy

szuja

Ja zbieram różne gazety. Mam już sporo ,ich też ,żeby nie było. .... Zaniosę tym pismakom do biura /redakcji/ i ...

0 0
ID:11208

zaniepokojony

do autora postu- mów za siebie i używaj liczby pojedyńczej.

0 0
ID:11209

BÓM

Zaniepokojony niech się niepokoi o siebie i po podobne gazetki chadza sobie na Jagiellońską; nie znam osobiście nikogo, kto chciałby dostawać tego brukowca; autor postu ma rację i pisze w imieniu absolutnej większości.

0 0
ID:11214

koalicja moherowa

Do -znów Ci od PiSu POradzę ci jak zwalczyć gazetkę PiSu Rozbierz się do naga ,z przodu i z tyłu napis precz z gazetką PiSu i ganiaj PO ulicach . Koniecznie musisz być na golasa bo na ubranego nikt nie zwróci uwagi.

0 0
ID:11224

aBc

Bardzo jestem zadowolony z PiSma, a kto was towarzysze upoważnił do przemawiania w imieniu tzw. większości ?

0 0
ID:11226

bóm

Nie rozumiem zadowolenia z tego brukowca, bo przecież jest za twardy do kibla i farba też pewnie PiSia. Bo chyba nie chodzi o zawartość - stek bzdur i inwektyw (chyba, bo nie czytałem, ale po PiSiorach niczego innego spodziewać się nie da). Gdyby jeszcze pokusili się o szpaltę pamiętnikarsko - wspomnieniową, to ucieszyłbym swoje oczka opisem wycieczki na Cypr.

0 0
ID:11251

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA