W czoraj gdy niefortunnie uszlyszalem tv temat zarobkow...

W czoraj gdy niefortunnie uszlyszalem tv temat zarobkow meszczyzn 3900 akobiet 3500 trafił mnie szlag nie mam pomysla skąt oni biorą dane

13 komentarzy

nieco starszy

GOŚCIU , POMYLIŁEŚ FORUM , TUTAJ WSZYSCY PISZEMY POPRAWNIE PO POLSKU. Nie miejsce i nie pora na udzielanie lekcji języka ojczystego , ale wracaj tam skąd przyszedłeś ,podciągnij się w ortografii i wówczas wróć do nas jako prawdziwy mężczyzna .
I niech Ci się przydarza wszystko fortunnie.

0 0
ID:11443

Ehhh

'skąt' -> z kątowni

0 0
ID:11445

szuja

Statystycznie,statystycznie mój solidaruszku. Nie ma tak jak było za komuny, gowno po rowno. Dotarło !

0 0
ID:11448

Krystyna

Wcale nie przeszkadza mi ortografia tej osoby. Chodzi o trafne spostrzezenia, ze faktycznie biora do sredniej zarobki nielicznych ludzi zarabiajacych nieprzyzwoicie duzo. Wiekszosc Polakow zarabia niewielkie pieniadze i to co podali jest smieszne.

0 0
ID:11454

Oksymoron

Jak srednia moze byc 3500, jak wszyscy w rodzinie i znajomi zarabiaja min. 5000-6000, jak juz sa totalnymi leniami

0 0
ID:11455

wemi

Ile złośliwości ,jacy wy wszyscy uczeni jesteście .Jeśli chodzi o nasze pensje to są godne pożałowania .

0 0
ID:11459

osa

A żebyś Szuja wiedział za komuny prosty robotnik miał pracę i nie brakowało mu na chleb .ale Ty oczywiście takim zwykłym robolem gardzisz ,nie ?

0 0
ID:11465

ha ha

3500, nie widze tu raczej powodu do radosci. Uwazam, ze to smutne zarabiac tak malo. Niby na chleb mi starcza ale do idealu jeszcze daleko.

A tak to w Polsce jest, biedota................................................................duzo duzo nic...klasa srednia

Zreszta byle dentysta bez kasy fiskalnej ma 10-30 tys miesiecznie.

0 0
ID:11470

szuja

Osa
Do kogo to było z tym gardzeniem?Ja gardzę tylko solidaruszkami,chcieli to maja na własne życzenie i cicho.Komuszki też najpierw chcieli dobrze ale we łbach się porąbało takim Kaniom,Jaruzelom, Kiszczakom więc wywalili Gierka a teraz kijek. Zgodnie z przysłowiem zamienił stryjek ,siekierkę na kijek.Jak miał siekierkę to był jeszcze panisko a teraz chodzi o kiju żebraczek.

0 0
ID:11475

jako kto

Nieco starszy ,uśmiechaj śie ,oglądaj Kiepskich.

0 0
ID:11481

nieco starszy

- jako kto - ,
Oglądając "Kiepskich " trudno się uśmiechać i bawić .Ten karykaturalny obraz przeciętnej rodziny polskiej ,jest smutny i przerażający. I , niestety , coraz więcej takich rodzin,rozejrzyj się wokół a potwierdzisz to zjawisko nasilającego się prymitywizmu .Nie czerp wzorów z tej statystycznej , rodziny kiepskiej.Mierz zdecydowanie ponad. Pozdrawiam. Oczywiście , na co dzień i od święta staram się uśmiechać .

0 0
ID:11484

szuja

A ja znam oryginalnych Kiepskich z ul Hożej.Tata Kiepski Józef wszystko umie i nic nie robi od 30 lat. Mama powiedzmy "Halina" pielęgniarka i syn powiedzmy "Waldek" bardzo rozgarnięty bez pracy.

0 0
ID:11503

gienio

menszczyzno a gdzie Twoja polszczyzna?

0 0
ID:12392

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA