rada miasta podniosła podatki od nieruchomości o 50% to...

rada miasta podniosła podatki od nieruchomości o 50% to SKANDAL dobrze że zbliżają się wybory,trzeba będzie salę rady przewietrzyć i odrobaczyć

6 komentarzy

obywatel miasta

Wspomniana rada uchwaliła też "bardziej przyjazną" (dla siebie) uchwałę o wykupie mieszkań komunalnych na rzecz najemcy. Rada uchwaliła, prezydent zaklepał i wszystko gra. Włocławkowi nie jest potrzebna żadna rada ani też prezydent. Tu trzeba komisarza i prokuratora.

0 0
ID:11512

Krystyna

Wzrost o 50 % jest skandalicznie wysoki. A gdyby tak panowie na cieplych posadkach zacisneli pasa i zamiast zbroic kraj i innych kosztownych posuniec pozwolili ludziom zyc.

0 0
ID:11516

T Raczyński

Nie jesteście ciekawi kto głosował - bardzo proszę komuniści i peło.

0 0
ID:11518

paweł

"jp" - napisz kiedy rada miasta podniosła podatki o 50%, ile było przed podwyżką, ile jest teraz. O ile tego nie potrafisz, a tego jestem pewien, to napisz grzeczniutko, przepraszam Was mieszkańcy, bredziłem jak pis w gazetce.

0 0
ID:11525

jp

no to jedziemy paweł podatek od gruntów było w 2009 0.22zł od metra jest 0,35 podwyżka o 13gr.podatek od nieruchomości było0,53 jest 0,59 podwyżka o 0,6gr. w sumie płaciłem w2009 kwotę394zł dzisiaj muszę zapłacić 604zł podwyżka o310zł to nawet ślepy zauważy że to jest przeszło 50% wystarczy?

0 0
ID:11551

elka

niech panowie zaczną szukać oszczędności u siebie,niech dadzą dobry przykład i zrezygnują ze swoich diet,dość wyzyskiwania zwykłego obywatela,wybory się zbliżają panowie rozliczymy was i odpowiednio zagłosujemy!

0 0
ID:11552

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA