Popieram osobe która się wypowiadała na temat sprzątania...

Popieram osobe która się wypowiadała na temat sprzątania kup po pieskach w centrum miasta.A ja od czasu kiedy śnieg zaczął znikać z ulic to doszłam do wnioski że mieszkam w "s.r.a.l.n.i." i tutaj chcę zaapelować do właścicieli piesków osiedla Zazamcze aby sprzątali po pieskach,bo jeszcze chwila a zamiast chodzenia po chodnikach będziemy chodzić po K U P A C H.

7 komentarzy

błąd

Tu nie apele są potrzebne ale kary dla tych zasrańców zwierząt. A od tego jest straż miejska.

0 0
ID:11779

axxx

niech miasto wreszcie stworzy warunki ludziom,którzy mają psy,kiedy będą pojemniki i woreczki,co się dzieje z naszymi podatkami,dlaczego nie są przeznaczane na takie cele?

0 0
ID:11780

Agnieszka

Przecież to katastrofa wczoraj wyszłam z dzieckiem na spacer to psie odchody jak slalom gigant trzeba omijać ale służby jak zawsze nic nie robią dlaczego za granicą takiego czegoś nie ma.

0 0
ID:11782

WŁOCLAWIAK

To nie psy są winne tylko ich własciciele.To oni traktują wspólne trawniki,skwery,chodniki,jak własne pole.Nistety nawyki przeniesione,ze wsi do miasta wszyscy widzimy .

0 0
ID:11788

do włocławiaka

co ma piernik do wiatraka,oceniając innych, tak właściwie sobie wystawiasz opinie, dlaczego sądzisz, iż ludzie ze wsi mają złe nawyki, wiesz co urodziłem się i mieszkałem 36 lat we włocławku, od 8 lat mieszkam na wsi i jestem szczęśliwy,że jestem z dala od tych malkontentów, to właśnie włocławianie powinni brać przykład od ludzi ze wsi,pozdrawiam nową wieś

0 0
ID:11789

do WŁOCŁAWIAKA

jak jesteś takim znawcą obyczjów na wsi to zapraszam do nas do Nowej Wsi i pokaż chociaz jedna kupe na chodniku.Pewnie powiesz że u nas na wsi nie ma chodników ale tu też jestes w błedzie bo są.Jeszcze niedawno kiedy leżał śnieg dokładnie było widac gdzie jest granica miasta i wsi bo tam gdzie zaczynał sie odsnieżony chodnik tak zaczynała sie wieś.

0 0
ID:11840

sportowiec

Najcztstsi rasowo Włocławianie mieszkają na Tumskiej, 3go Maja i Piekarskiej.

0 0
ID:11849

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA