Chciałem poruszyć temat patologii dzieci w Polsce a...

Chciałem poruszyć temat patologii dzieci w Polsce a podejścia do tego zagadnienia kleru.Nie jestem za bardzo oblatany w obowiązkach duszpasterskich proboszczów i podległego im personelu/klerycy/ ale myślę ,że powinno w tym kierunku coś się zacząć dziać.Przecież kto jak kto, ale Oni przecież ponoszą największą odpowiedzialność bo przed Bogiem, za wypas owieczek na swoich pasterskich halach.

8 komentarzy

aBc

Co też by się stało gdybyś sam zaczął"wypasać" się na zielonych pastwiskach stron Biblii, pewnie byś przestał być szują.

0 0
ID:11794

Włocławiak

Znowu przeczytałem durny wpis niejakiego gościa p.t. szuja. Facet musi mieć wielkie kompleksy w realnym życiu i odreagowuje je tutaj.Szujo,lecz się.Na pewno warto.

0 0
ID:11797

KTOSIK

Owieczki sa dobre jak dają dochod a te co trzeba pasc to nie dają dochodu, owieczka martwa jest bardziej dochodowa bo czeka ją dochodowy pochówek.

0 0
ID:11800

Magda

Zartujesz oni sie martwia o owieczki, idz i powiedz ze zboczyłes na złą drogę żeby Ci pomogli - poradza Ci daj na msze bedziemy sie za Ciebie modlić.

0 0
ID:11802

Krystyna

Wiadomo, ze tam gdzie jest fanatyzm religijny jest coraz wiecej przemocy. Co z tego ze mamy podpisany konkordat i radio Maryja "rozbija sie" po wszystkich stacjach kiedy przestepczosc wzrasta. Dla naszych wodzow wzorem jest Ameryka. Ludzie strzelaja do siebie w bialy dzien i wszedzie.Tam bez biblii nie obedzie sie. Nawet muzulmanin musi przysiegac na biblie bedac przed sadem. Pan Szuja ma racje.

0 0
ID:11804

kortyzol

re ~aBc i włocławiak
O zielonych pastwiskach pisałem ale dodam,że ta nasz wyspa Polska taka zielona,to jak przyjdzie wiosna trawy Wam do żarcia nie zabraknie drogie solidaruszki ,bo na więcej niedługo Was nie będzie stać.Panowie nuworysze będą Was doić a mleko popłynie po całej krainie, jak w bajce będzie. Kłopoty tylko z miodem ,bo ten dla czarnych trutni przeznaczony. Buhahaha

0 0
ID:11813

bóm

Trawka z "zielonych stron biblii" za bardzo "daje po garach" i ci, którzy się "napaśli" zachowują się (delikatnie mówiąc) mało racjonalnie. To właśnie z kręgów "czytaczy" tej pozycji wywodzą się współcześni "bohaterowie" z Afganistanu czy Iraku. W państwach europejskich, jeśli są przy władzy, usiłują narzucić wszystkim swoją ideologię, wprowadzając jej elementy do prawa państwowego.

0 0
ID:11815

do niejakiego kortyzola

Tutaj akurat nie trafiłeś bystry gościu. Nie jestem żadnym solidaruszkiem raczej bliższe mi są poglądy tzw. czerwone.

0 0
ID:11819

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA