Komu sluzy ZUS ? Emeryci, ludzie w podeszlym wieku, osoby...

Komu sluzy ZUS ? Emeryci, ludzie w podeszlym wieku, osoby chore, niepelnosprawne musza jezdzic az do tamy na koniec miasta aby cokolwiek zalatwic. Komu przeszkadzalo Biuro na placu Wolnosci ? Czy nasze wladze mszcza sie na ludziach? Ta bezdusznosc naszych wladz i instytucji, ktore zyja oczywiscie z naszych skladek i podatkow wywoluja obrzydzenie.

8 komentarzy

emeryt

ZUS to państwo w państwie, pani która tam pracuje przyjęła ode mnie wszystkie dokumenty potrzebne do przeliczenia emerytury. Po tygodniu dostaje wezwanie, że mam dostarczyć brakujące zaświadczenia. To z kim ja tam rozmawiałem będąc po raz pierwszy? Ktoś kto wymyślił siedzibę ZUS poza miastem powinien dostać Nobla za ten genialny pomysł. A władze miasta co na to? Tak to retoryczne pytanie.

0 0
ID:11842

Komu służy ZUS-?

Wiadomo komu -ZUS służy nierobom z Wiejskiej do łatania dziur budżetowych.Jeśli każdy Polak miałby kontrolę nad swoimi oddawanymi tam pieniędzmi to żyła złota by się skończyła .Wzorce sa w starej Unii,ale o nich Wiejska milczy by nie utracić źródła finansowania swoich kont !!!!

0 0
ID:11843

wadera

Dlaczego z Wiejskiej ?

0 0
ID:11845

Stacha

A kto rządził w tym czasie we Włocławku ? Budynek był Hydrobudowy - a może trzeba się bliżej przyjrzeć tej sprawie?

0 0
ID:11856

Marcin Taterkiewicz

Zgadzam się z autorem wpisu. ZUS, a przynajmniej dział obsługi emerytów powinien znajdować się w centrum miasta. Dlaczego? To dla osób z wyobraźnią jest oczywiste.
A może by tak działy znajdujące się w centrum miasta, przy Placu Wolności, przenieść "na tamę", a dział obsługi petentów
na Plac Wolności?

0 0
ID:11857

Polskie realia -

Dobry emeryt to martwy emeryt ,ale przed zejściem powinien jeszcze zagłosować na któregoś ze swoich ,,dobroczyńców'',ktorzy ustalili jego głodowa emeryturę , a sobie jego kosztem emeryturę unijną =10tyś zł.

0 0
ID:11865

Podatnik

http://www.efakt.pl/ZUS-buduje-palace,artykuly,40994,1.html

Tak jest w całej Polsce.

0 0
ID:11867

A zobaczcie

Pałac ZUS w Warszawie -od środka -to wam oko zbieleje ...

0 0
ID:11944

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA