Nie podobają mi się ostatnie działania Przew Rady...

Nie podobają mi się ostatnie działania Przew Rady Nadzorczej i Zarządu WSM, które wciągają Spóldzielnię do działań, które mają wyrażny podtekst polityczny. Otóż na zorganizowanym turnieju szachowym w Klubie Sp-ni Krokus Sp-nia występuje jako fundator nagród, a na stolikach uczestników widać wyrażnie ulotki PiSu. Pan Przew Malutko zaprasza posła Zbonikowskiego, a dlaczego np nie wszystkich włoclawskich parlamentarzystów ? Czy to aby nie przygrywka do zbliżajacego się Walnego Zebrania i wyborów nowej rady nadzorczej ? Jako członek WSM nie życzę sobie, aby tak ostentacyjnie okazywano swoje plityczne sympatie. Sp-nia to nie miejsce na takie praktyki, a dopóki o jej losach decydują jej członkowie dopóty Pan Przew musi brać to bezwzględnie pod uwagę

6 komentarzy

mieszkaniec osiedla K.W

I bardzo słusznie członku Spółdzielni ,mi się nie podoba że fundują nagrody dla uczestników turnieju za nasze pieniądze ,nie ważne ile ,ale najpierw obowiązki a potem przyjemności ,ocieplić bloki na osiedlu Kazimierza Wielkiego, tak jak zrobiliście w śródmieściu,nie dawać sobie talony na święta ,nie rozpisywać sobie kilometrówki za korzystanie z samochodów prywatnych do celów służbowych,ma to być działalność na korzyść wszystkich członków spółdzielni,a co jest? wszyscy widzą jak osiedle Kazimierza Wielkiego kiepsko wypada z innymi osiedlami

0 0
ID:11980

Byleś

Na walnym zebraniu -tam dopiero zarząd urządził cyrk i kpiny z członków spółdzielni -to jak M. na żywo, a prezes U. tylko sie podśmiewał ...

0 0
ID:11993

Jan Malutko Przewodnicząc

Szanowny panie i inni komentujący, byłem tam wyłącznie wręczyć nagrody dla uczestników turnieju szachowego, które ufundował kto inny, a nie spółdzielnia. Spółdzielnia jedynie udostępninła lokal, aby ta impreza szachowa mogła sie w ogóle odbyć. Z nikim nie zawieram żadnych sojuszy politycznych,nawet o czymś takim nie pomyślałem. Gdzie tu widać podtekst polityczny, to ja tegio ie wiem i nie chcę sie wypowiadać. Mogę tylko stwierdzić, że nie należę do żadnej partii politycznej, a działem wyłącznie w tym przypadku w przekonaniu, że należy w tym mieście propagować pozytywne postawy, w tym np. organizowanie imprez takich jak turniej szachowy. Spółdzielnia również zgodnie z prawem spółdzielczym i statutem WSM prowadzi działalność kulturalną. NIe mam nawet zatem zamiaru obrażać się na osoby tak absurdalnie komentujące mój niewielki wkład w Turniej szachowy. Reszta to zwykły czysty przypadek.

0 0
ID:12012

D0 członka WSM

A może to ty sobie robisz kampanie do wyborów do Rady Nadzorczej.Dziwne że wcześniej nie interesowałeś się spółdzielnią tylko teraz kiedy mają zacząc się zebrania.A może jesteś jednym z grupy inicjatywnej która to robi przed zebrania na osiedlu Kazimierza Wielkiego.

0 0
ID:12041

mieszkaniec osiedla K.W

Pewnie jesteś w radzie nadzorczej i obawiasz się że nie załapiesz się na kolejną kadencję,i zabiorą Ci kilometrówkę za korzystanie z samochodu prywatnego do celów służbowych ,zabiorą Ci kasiorę za członka jakiej zbędnej podkomisji,nie będziesz jeździł na jakieś dziwne spotkania integracyjne,nie dostaniesz bonów towarowych na święta.Proszę powiedz co Ty zrobiłeś dla członków WSM,głosowałeś za podniesieniem czynszu.Zarząd WSM jak i rada nadzorcza jest na garnuszku wszystkich członków spółdzielni więc te twoje wypociny są zbyteczna

0 0
ID:12045

Malutko

Brakuje by ktoś w to uwierzył -przechowalnia (WSM) nadal nie pamięta ,że ma służyć spółdzielcom ,a nie ko.......mu innemu .

0 0
ID:12073

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA