mam pytanie ,może będzie ktoś z państwa tak miły i...

mam pytanie ,może będzie ktoś z państwa tak miły i odpowie mi na pytanie .czy można wyrzucic na bruk kogos z mieszkania ,które jest wynajęte z umową na rok (cały 2010 )z zameldowaniem też na taki czas .nie zapłacony czynsz za luty .wpłacona kaucja była również .pani się odgrarza że przwiezie panów i wyrzucą meble na podwórko .mam chwilowe problemy i proszę o tydzień czasu ale pani jest nie ugięta .dodam że mieszkam tam już ponad rok i nigdy nie zalegałem z opłatami bardzo prosze o pomoc nie stac mnie w tej chwili na poradę u adwokata

4 komentarze

wloclawek.info.pl

prosimy o kontakt poprzez adres [email protected]

pozdrawiamy

0 0
ID:12016

elmoooo

z tego co wiem ... to jesli masz meldunek to Szanowna Pani bez nakazu (wyroku) eksmisji moze Ci skoczyc.

a na przyszlosc polecam wynajac mieszkanie od bardziej przychylnych osob tak jak ja.

u mnie nawet 2 mies opoznienia sa i pojde rozmawiam z wlascicielka i nie ma problemow zadnych

0 0
ID:12018

A-Z

Nic Ci nie zrobi, zamknij drzwi na klucz którego nie ma, jesli wejedzie i cos zrobi zgłoś włamanie na policje a oni z nia zatanczą. Zawsze wolno z opóżnieniem opłacic prawnie należą się odsetki ale to grosze.

0 0
ID:12024

Oliwia

Uwazam, ze nalezy zglosic sie do Urzedu Miasta chyba jest cos takiego jak porady prawne. Ta pani wedlug mnie nie moze wyrzucic Pani. Ale w tej Polsce to nie wiadomo do kogo mozna zwrocic sie o pomoc. Prosze nie dac sie i natychmiast dac znac w jakiejs administracji o grozbach tej osoby. Zycze powodzenia

0 0
ID:12035

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA