Kupiłem ON na stacji paliw M... na ul.Toruńskiej....

Kupiłem ON na stacji paliw M... na ul.Toruńskiej. TRAGEDIA!!! Samochód nie miał siły jechać- włączył się tryb awaryjny. Musiałem roztankować i zalac paliwem na innej stacji. Samochód "ozdrowiał"! Więcej tam nie pojadę i nie radzę innym!

14 komentarzy

Marek

To "ładnie" Cie załatwili, nie ma kar a jesli to sa smieszne i dlatego tak sie dzieje, dobre tu powiedzenie "dziki kraj"

0 0
ID:12027

Tak

Mam podobne doświadczenia .

0 0
ID:12028

Kierowca

Czy ta sama firma M.... ma stację przy Barskiej/Polnej ? .. tam też kiedyś zatankowałem prawie pusty bak i z ledwością doczłapałem się na stację pocztową. Chyba mój mocz miał więcej oktanów niż benzynka z M....

0 0
ID:12036

Wojtek

Wszyscy mówimy o tej samej stacji paliw M.

0 0
ID:12042

anonim1

Jeżeli zabrałeś paragon lub fakturę - to bym nie popuścił. Zgłoś do UOKiK zrobią im kontrolę.

0 0
ID:12047

Osobowy

Najbardziej żałosne jest to że kiedyś policja zorganizowała akcję i nagradzano prawidłowo jadących kierowców talonami na paliwo ...ale tankowanie miało odbyć się na stacji M....
Ciekawe czy to miała być nagroda główna czy pocieszenia za problemy z silnikiem po zatankowaniu tego g....

0 0
ID:12050

miras

PROPONUJĘ ZATANKOWAĆ NA WIENIECKIEJ (W PKS )SUPER PALIWO JAZDA BEZPROBLEMOWA MIŁE CHŁOPAKI POLECAM ZWŁASZCZA GAZ NIEMA LEPSZEGO WE WŁOCŁAWKU , OLEJ NAPĘDOWY TEŻ JEST SUPER W ZIMIE NIE MIAŁEM ŻADNYCH PROBLEMÓW Z URUCHOMIENIEM SILNIKA POZDRAWIAM I POLECAM

0 0
ID:12056

Kolos

Ja miałem to samo ale z olejem opałowym. Sprzedają tam lipe jak nie wiem, szczerze odradzam!!!!

0 0
ID:12061

jp

a mnie w temperaturze-5stopni marzło paliwo mówcie przejrzyście M---s

0 0
ID:12064

Ewelinna

Ja także tankuję w PKS od ośmiu miesięcy i nie miałam jeszcze żadnych problemów z odpaleniem w tą zimę. Paliwo mają OK Chwalić taką stację !!!!!!!

0 0
ID:12071

Mieszkaniec-kierowca

Właściciele czują się bezkarni.Podobno jeden z nich to ex SB

0 0
ID:12078

Olek

to chyba nie pierwsza taka sytuacja na stacjach tej firmy... dziwne, że kontrole jakości niczego nie wykazują...

0 0
ID:12079

jJan Kolasa

Na Stacji paliw w PEKAESIE mają dobry Olej Napędowy komputer w moim BMW- nie kłamie. Poza tym to jedyna stacja na której jest zawsze fajna obsługa. Nie ma we Włocławku drugiej takiej stacji gdzie gdzie nalewają paliwo, tak komfortowo.

0 0
ID:12083

Tak

Stacji tej firmy trzeba unikać -tam liczy się tylko kasa ,a klienci traktowani są podobnie jak praktykanci ...

0 0
ID:12088

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA