Ale się ubawiłem jak usłyszałem, że radny-bezradny...

Ale się ubawiłem jak usłyszałem, że radny-bezradny Dębczyński z przyjacielem Stockim złożyli powiadomienie do prokuratury na Prezydenta Pałuckiego za "stopkę redakcyjną", hehe. Ludzie jak oni się wygłupiają! Nie mogą przeżyć chyba tych milionów euro , które zmieniają i będą zmieniać na lepsze Włocławek za przyczyną Prezydenta, to idiotyzmy wymyślają. Panowie dobrze robicie, będziemy się z was śmiać już niedługo, jak znikniecie z życia tego miasta na zawsze, bo nikt was nigdzie nie wybierze!!!

5 komentarzy

jk

ja na pewno takich nie wybiorę, najpierw należałoby się czymś pożytecznym wykazać, samo gadulstwo i robienie zadym to za mało. ludzie nie są głupi!

0 0
ID:12236

Taaaa

Gdydy nie byli głupi to w tym mieście już rządziło by młode pokolenie ,a nie stary skład .

0 0
ID:12242

JS

Panie Stocki... daj Pan już spokój i wstydu oszczędź. Jak tam Pańskie 14 głosów w wyborach 2006 roku do Rady Miasta??? To był "sukces" nawet rodzina chyba na Pana nie zagłosowała:)) Jesteście Panowie z WWS żałośni w swoich ocenach, nie macie mieszkańcom nic do zaoferowania oprócz szerzenia nienawiści, nieprawdy i nasyłania prokuratorów. Niech nas los chroni przed takimi pseudo politykami, którzy na ustach mają nienawiść do drugiego człowieka, a mienia się katolikami i "plackiem" leżą w kościele... Wyborcy was ocenią

0 0
ID:12246

Stacha

Przegonić to towarzystwo-nic nie robią dla miasta- zatrzymali się w XX wieku. Dopuścić do głosu młodych bez układów towarzyskich .

0 0
ID:12255

fryc

O co Wam chodzi? W wolnym kraju wolni ludzie,jeśli chcą zrobić z siebie głupców,to mają do tego prawo.Nikt im tego nie zabroni.Ci panowie po prostu korzystają ze swych praw...ale jaja:-)))))

0 0
ID:12257

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA