Byłem ostatnio na naszej tamie. Jestem pod wielkim...

Byłem ostatnio na naszej tamie. Jestem pod wielkim wrażeniem, że miasto buduje na zalewie przystań. Ta inwestycja uatrakcyjni nasz piękny zalew.

3 komentarze

szuja

No nie wiem czy taki piękny.Jak ktoś wpadnie do tego szlamu ,to umarł w butach. Nawet pogłębiarka go nie znajdzie.

0 0
ID:12345

obserwator-prowokator

Może i, faktycznie, będzie to piękny zalew, i to a nawet bardzo, o ile jednak tama wytrzyma.

0 0
ID:12399

sportowiec

Do romka. Jeżeli byłeś ostatnio na Zalewie, to widziałeś zapewne krę, która się tam gromadzi. Otóż informuję Cię, że jeżeli pobuduje się w zaplanowanym miejscu przystań, to wszelkie urządzenia nawodne kra ta corocznie rozp... i zabierze do Gdańska (chyba, że zużyje się na budowę ilości betonu porównywalne z wykorzystanymi do budowy jazów zapory). Jest to jasne dla każdego, kto widział Wisłę, ale nie dla miłościwie nam panującego prezydenta. Poza tym, zafalowanie i wiatr jest tam taki, że wykluczone jest rekreacyjne pływanie kajakiem, rowerem wodnym itp. Dodajmy, że całe zaplecze planowane jest w miejscu z którego widok na Wisłę zasłania wał przeciwpowodziowy. Czyli pomysł super! Taki jak pozostałe wymyślone przez milicjanta z Chełmicy.

0 0
ID:12409

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA