Znów zaśmiecił mi Zbonikowski skrzynkę pisemkiem, o...

Znów zaśmiecił mi Zbonikowski skrzynkę pisemkiem, o które się nie prosiłam! Za jakie grzechy ten pan mnie tak "uszczęśliwia"! Nie dość, że sam nic nie robi oprócz gadania głupot to mi jeszcze cały dzień popsuł, bo nie chcący jak pocztę wyciągałam, to za czym wyrzuciłam to beznadziejne pismo PiSu to niestety ujrzałam twarz pana Zbonikowskiego i to mi cały dzień popsuło!

9 komentarzy

Niechcący ...

Przeczytałaś ?-hahahahahahaha-dobre -napisz o tym ,,niechcącym przeczytaniu '' do któregoś z kabaretów (sugeruję ,,Ani mru,mru'') gwarantuję dobrą zabawę ...

0 0
ID:12475

Problem?

Ja to pisemko poprostu wyrzucam i nie ma z tym problemu. Jeśli ktoś ci zaśmieca skrzynkę śmiećmi to traktuj te śmieci należycie.

0 0
ID:12477

pamar

A głosowało się za przystąpieniem Polski do UE? To teraz się ma unijne przepisy i skrzynki pocztowe do których każdy może wrzucić wszystko.

0 0
ID:12478

bóm

PiSiory znowu świnią swoim brukowcem. Takie posty pojawiają się za każym razem, kiedy cypro-zboniki chcą zabłysnąć swoim silnie zredukowanym talentem dziennikarskim.
Pseuodziennikarzyny - chcę wam pomóc (widzicie jaki jestem kochany) - jeśli nie chcecie takich postów po kolejnym wydaleniu szmatławca - napiszcie, jak można uniknąć wątpliwej przyjemności (lub raczej niewątpliwej przykrości)znalezienia waszych wypocin w skrzynce.
Wiem, że forma tej wypowiedzi może poruszyć osoby wrażliwe na językową estetykę, ale - niestety - kulturane formy zasugerowania wydawcom PiSma, że trzeba znaleźć rozwiązanie, pozwalające unikać drażnienia ludzi, którzy sobie nie życzą ich wydawnictwa w skrzynce - nie przyniosły rezultatów. Są niestety tacy ludzie, którzy reagują, gdy rzuci się "mięsem". Do nich z pewnością należą autorzy PiSma.

0 0
ID:12481

Ona

dobrze ze cos takiego jest poniewaz troche ciekawych rzeczy czlowiek sie dowiaduje:D

0 0
ID:12483

Marcin1111

Przynajmniej nie wypisują tam, że PIS ma 98% poparcie haha

0 0
ID:12489

bezrobotny

ludzie nie maja pracy ledwo wiążą koniec z końcem a taki poseł pokazuje jak można sobie dobrze żyć w biednym bezrobotnym Włocławku wydając lekko sporo kasy na gazetki zalewające całe miasto
pewnie powie ze dzięki niemu ktoś ma pracę np drukarnia i osoby roznoszące...gazetkę
chciałbym zarobić tyle w rok co on wydaje na gazetę w jeden miesiąc

0 0
ID:12490

szuja

Proszę jaki płodny poseł a ma tylko jedno dziecko!Dostałby przecież becikowe.

0 0
ID:12493

jp

wyklęty powstań ludu z ziemii powstańcie których dręczy PiSmo!!!!!!

0 0
ID:12509

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA