Poszukuję informacji od osób które widziały wypadek, na...

Poszukuję informacji od osób które widziały wypadek, na ul. Jana Pawła II, 15 marca o godz. 6.35.Między rondem Falbanka a blokami Mielęcina. Chodzi o ustalenie sprawcy który uciekł z miejsca wypadku poruszał się szarym, srebrnym lub złotym Peugeotem 307, w stronę miasta. W wypadku ucierpiał pasażer. Bardzo dziękuje za wszelkie informacje.Proszę na mail [email protected]

6 komentarzy

EGOTEC

Ucierpiał pasażer tego "poszukiwanego" Peugeot'a?

0 0
ID:12526

jk

raczej ucierpiał pasażer tego białego Punto. Przejeżdżałem tamtędy o godz. 7.20 tak że nie mogę nic powiedzieć, ale takiego łobuza bandytę z tego Peugeota należałoby złapać i przykładnie ukarać. ... skrzywdził ludzi a sam uciekł i nic mu się nie stało. Pewnie mu się bardzo spieszyło i wyprzedzał na czwartego.

0 0
ID:12531

wp

w wypadku ucierpiał pasażer białego Fiata Punto, znajduje się obecnie w szpitalu, sprawca z Peugeota jak dotąd nieustalony. Kierowca Peugeota wyprzedzał autobus MPK, i zajechał drogę jadącemu z przeciwka punto.

0 0
ID:12533

Krystyna

Zycze Panu zeby znalezli sie swiadkowie tego wypadku. Tacy piraci drogowi powinni byc karani.

0 0
ID:12534

Marcin

przykro mi nie pomoge bo jechalem 5 minut pozniej a jak pasazerowie punta bo wygladalo to powaznie

0 0
ID:12578

wp

punto podróżował kierowca z pasażerem, pasażer znajduje się w szpitalu

0 0
ID:12586

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA