Czy to prawda ,że najtańsze i najmodniejsze ciuszki...

Czy to prawda ,że najtańsze i najmodniejsze ciuszki dziewczęce młodzieżowe znajdują się na Pasażu na ul. Promiennej.Moja sierotka mówi,że kupiła takie same rzeczy jak we Wzorcowni ale o połowę taniej niż jej przyjaciółka.Na dodatek koleżanka kupowała już przecenione.

14 komentarzy

Reklamowiec

Niezła forma reklamy.Gratuluję :))

0 0
ID:12746

na tym pasażu o którym piszesz są ciuchy typowo bazarowe,a we wzorcowni markowe

0 0
ID:12747

widz25_

We wzorcowni markowe?!Cienkiej jakości szmatki szyte przez miliony chińskich rączek za miskę ryżu. Opuszczając Chiny te szmatki są warte 1-2$, reszta to zyski pośredników i marże z kosmosu (wcale nie koszty transportu). Lepiej jechać do Tuszyna i kupić ciuch z polskich materiałów.

0 0
ID:12750

wadera

O przepraszam ,ale koleżanka oglądała we Wzorcowni i są od tego samego producenta akurat pamiętam Sukienki-tuniki ,leginsy i bokserki wszystko od Miss Berger by Sabra.Nie żadna chinina ani kongi.Więc coś się nie zgadza w twojej papli!

0 0
ID:12751

widz25_

oprócz metki przeczytaj również co jest napisane na opakowaniu zbiorczym - dla Ciebie zwanym "kartonem". Poza tym co to za "marki"?! Jakiś podrzędny syf dla plebsu.

0 0
ID:12753

Basia

No i się pokłuciły przekupy a w gruncie rzeczy mówiły o tym samym, Żenua

0 0
ID:12754

szuja

~widz25_-czy lubisz pszczoły ??????
Chyba przegięłaś albo przegiąłeś. Pytałem żony /kiedyś niedawno pisałem tu o zakupach na tym Pasażu/ i powiedziała ,że to nie są żadne podróby tylko markowe ciuszki,bardzo dobrze się noszą i piorą,żadnego supłowania czy jakoś tak.Są są na topie.Tylko we Wzorcowni robią marże 200 i więcej% bo podpisali durne umowy najmu powierzchniowego.A durni ludzi myślą ,że to inne materiały.Chine to masz na pchle i w piwnicy Hali targowej na Zielonym cmentarzu.Żona mówi ,ze jedno -dwa pranka i do śmietnika.Najlepiej na goło się bzyka.

0 0
ID:12756

szuja

Zapomniałem dodać ,że na tym Pasażu jest kilka sklepów z ciuszkami,może w którymś jest też odzież wietnamska itd. ale tam gdzie kupuje żona jest ok.Podał bym numer ale wiadomo ,ze tak daleko nie wolno.Może chodzi o ten Pasaż na wprost dworca kolejowego.My kupujemy natomiast w parterowym w głębi.Ktoś się kiedyś śmiał ,że to blaszak,no i co z tego?

0 0
ID:12758

kortyzol

Witam.Ja tam kupuje buty i nie narzekam. Duży wybór.Wczoraj kupiłem przepiękne koszyczki do święconego i przy okazji bardzo tania karmę dla psa. Mój pies nie lubi MARKOWEJ KARMY hahaha,a mnie nie stać na markowe buty za 881 zł,bo tyle nam wychodzi na głowę, na wszystko w miesiącu.Bardzo się cieszę ,ze idzie wiosna i jeszcze się cieszę ,że jesteśmy w domu wszyscy zdrowi.Wam tego też życzę, a co tam markowe, czy nie,phi!

0 0
ID:12759

dadas

dyskusja,jak zwykle na najwyższym poziomie,jest o co się spierać o szmaty

0 0
ID:12771

iwo b.

dadas , jest o co się spierać, bo jak zapewne wiesz, od zawsze obowiązuje zasada " jak cię widzą tak cię piszą" a szata /szmatka żle dobrana nie zawsze zdobi człowieka.

0 0
ID:12774

Cyklista

Autentyczne-z życia wzięte.
Sklep mięsny- lata 70-te,stojaca przede mną elegancko ubrana,utleniona na "violet"damulka
na palcach rąk masa "pierdzionków-landrynek"[prawie wszystkie palce]zwraca sie do ekspedientki:
Poproszę pół kilograma tej cienciejszej kiełbasy.
"Nie strój zdobi człowieka"

0 0
ID:12780

dadas

zgadzam się z cyklistą w 100%

0 0
ID:12786

gość

Ta pani mówiła w stylu nara,czyli taka stara włocławska gwara,o!Czepiasz się rowerku skutera,że ma zapłon iskrowy a tobie się oponki zdarły.

0 0
ID:12797

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA