Dziś w nocy przechodzimy na czas letni. O drugiej w nocy...

Dziś w nocy przechodzimy na czas letni.
O drugiej w nocy przesuwamy zegarki na trzecią - śpimy o godzinę krócej. Przestawienie zegara biologicznego może nam zająć kilka dni. Psychiatrzy twierdzą, że możemy być senni, mieć problemy z koncentracją, pamięcią. Spada też nasza wydolność zawodowa, narasta zniechęcenie i poczucie, że trzeba najpierw wypocząć, a dopiero potem cokolwiek robić.

9 komentarzy

aBc

Wypocznij, wydaje mi się , że jesteś bardzo zmęczona pisząc ten post.

0 0
ID:12937

cyklista-wylogowany

Po ostatniej wizycie komornika nie mam juz co przesuwać.

0 0
ID:12939

wadera

aBc- proszę? Grzecznie pytam co Waści chodzi po tym łysym czerepi.

0 0
ID:12942

zbuntowany_kaloryfer

O w mordę! Cyklisto szanowny! Komornik zegar Ci zabrał??;))
Czyli jednak warto kanister z benzyną mieć zawsze pod ręką! I chlust typa! hehehe

0 0
ID:12952

wadera

aBcNa-njpierw proszę ustosunkować się do zadanego pytania i linka .Pan robisz głupie uwagi a jak trzeba odpowiedzieć konkretnie to myk i nie ma.Pan dużo mówisz a jakby co ,to do ucieczki jak prawiczek.Pan jesteś cieniak. http://forum.wprost.pl/polska/?w=210144&new=1

0 0
ID:12957

pamar

Coś nie tak z koordynacją wadery, najpierw pisze elaborat nt. przestawiania zegara biologicznego co wywołuje u niej zniechęcenie i zmęczenie, aby w efekcie końcowym osiągnąć problemy z koncentracją i pamięcią. Nic zatem dziwnego, że zaraz zmienia temat swego wypracowania i obrzuca innych obelgami (nawiasem mówiąc pisze się "cienias"). Proponuję zmienić lekarza wymienionej przez Ciebie specjalizacji.
I żeby nie było: nie jest mi po drodze z aBc.

0 0
ID:12958

wadera

Po drodze,po drodze .Jeśli chodzi o te sprawy w śród osób ,nie wykonujących obowiązków duszpasterskich ,to jestem tolerancyjna.

0 0
ID:12962

pamar

@wadera
To znaczy, że popierasz pedofilów byleby nie w czarnej sukni? A co do moich poglądów w sprawie KK, to zaręczam Ci, że z osobnikiem o nicku aBc dzieli mnie przepaść.

0 0
ID:12965

szuja

Pamar nie zrób jednego kroku za dużo,bo skończysz na czole jak Gomółka-sekretarz też ptak.

0 0
ID:13056

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA