Trawnik ,a na nim pan (skóra i komóra) z WALĄCYM na ten...

Trawnik ,a na nim pan (skóra i komóra) z WALĄCYM na ten trawnik psem na smyczy.Pan udaje ,że liczy szpaki na drzewie ,a ten pies to nie jego, tylko ta smycz w ręku ...no i zapaskudzony trawnik .

14 komentarzy

duchu

Kurde następny! Co to Wam daje, że piszecie tu o tym sraniu psów? Chyba tylko satysfakcję, że sobie gdzieś to napisaliście. Niczego to nie zmieni a tu już obrzydzenie bierze od tych wpisów jak od samego faktu tego zjawiska. Wyluzujcie z tym pisaniem o psach i trawnikach. To było, jest i będzie. Nie zmienicie mentalności tych ludzi. Zwracajcie im uwagę na żywo po "fakcie" a nie gonicie do domu, aby rozpisać się o tym na jakimś portalu.

0 0
ID:13195

andzela

odczepcie się od tych psich gówien,a lepiej zwrócie uwagę na zasmiecone ulice petami ,butelkami papierami itd...odchody chociaz wyschną a te śmiecie leza i fruwaja po całym wlocławku jak wiatr zawieje , a juz nic nie mówiąc jak sie idzie nad wisłe tam to dopiero jest śmieci wykopaliska moze lepiej poruszyc ten temat.A tak ogółem to kto jest odpowiedzialny za sprzatanie włocławka?

0 0
ID:13200

robin

No pewno obrzydzenie bierze od wpisow ale nie od obsranych trawnikow, a może też masz psa który załatwia się przed blokiem?

0 0
ID:13201

szuja

Albo dzwonić do Straży na nr 986.Nie przyjadą napisz maila

0 0
ID:13202

świnka Peppa

Co racja to racja. Irytuje mnie to niemiłosiernie, ale niestety to walka z wiatrakami. Bo my swoje, a oni swoje. Ostatnio przejeżdżałam ul. Polną i na jednym z trawniczków jak wół stoją tabliczki:zakaz wyprowadzania psów. No i na tymże trawniczku w tym samym czasie hasało sobie chyba z 5 psiaków. Niektóre na smyczy, inne luzem. Rozumiem, że może któryś z właścicieli nie umie czytać, albo jakiś z "zagramanicy" jest, no ale żeby wszyscy na raz. Niesłychane wręcz :)

0 0
ID:13204

Płacący podatek

Świnka Pepe -zaapeluj do swoich rówieśniczek i rówieśników aby nie bawili się w graficiarzy i nie malowali elewacji odnowionych budynków ,a może to Twój synek lub wnuczek tak maluje elewacje ,poczytaj sobie jak radzą sobie inne państwa w UE.Dobrze byłoby aby sprzątali beneficjenci Opieki Społecznej. KTO BIERZE WIĘCEJ NIŻ DAJE , JEST ŻEREM

0 0
ID:13205

świnka Peppa

Drogi "Płacący podatku" :) Moi rówieśnicy raczej graffiti się nie zajmują (i to pewnie od jakichś 10 lat). Poza tym nie rozumiem czemuż zwracasz się do mnie. Przecież ja nikogo nie atakuję. Przytoczyłam tylko widziany przeze mnie obrazek. No chyba, że jesteś jednym z tych "Polnych wyprowadzaczy" - w takim razie rozumiem, że poczułeś się dotknięty moją historią. Następnym razem podejdę i się przywitam z szanownym państwem.

0 0
ID:13207

NIEPALĄCY

Swinka Pepe a nie widziałaś na ul Polnej na przystanku przy Drumecie pełno petów ,to nie pieski pozostawiły te śmieci.

0 0
ID:13208

świnka Peppa

No pieski pewnie nie, ale może ich właściciele. No bo jak być brudasem to na całej linii (to miał być żart - więc nie gniewaj się, proszę). Jest mi naprawdę przykro widząc jakie mamy społeczeństwo. Jest brzydota, na którą faktycznie nie mamy wpływu (szare bloki, dziurawe ulice i chodniki) ale są też rzeczy, które, przy odrobinie dobrej woli, mogłyby niwelować ten smutny polski krajobraz. Tylko, że nam się nie chce. Nie chce się przenieść papierek do kosza oddalonego o 100 m, nie chce nam się nadłożyć kilku metrów drogi wokół trawnika, nie chce nam się schylić po tę słynną psią kupkę. Smutne, bardzo smutne.

0 0
ID:13210

andzela

robin-mam psa i niestety nie sra na chodniku bo jest inteligiętny i sam po sobie sprząta jak chcesz wiedziec jak to robi to podaj numer telefonu to ci powiem:)

0 0
ID:13211

Darek

Jaki poziom miasta takie tematy.....żenada.

0 0
ID:13215

Przysłowie

,,Uderz w stół a nożyce się odezwą '' ma tu pełne zastosowanie .Pcieszające jest to ,że są jeszcze ludzie ,którzy powiedzenie ,,gdzie niebo błękitne ,a trawa zielona '' traktują z szacunkiem .Może z czasem przewaga tej części społeczeństwa nad SNOBAMI i ZASRYWACZAMI przyniesie pozytywny skutek .Pomoc Straży Miejskiej mile widziana .

0 0
ID:13217

ventura

a ja jak widzę robiącego psa to dzwonie po straz miejska i mam zarabistom satysfakcje jak gosciu buli. Tak jak dzisiaj facet za sranie psa i brak kaganca 500 zl.

0 0
ID:13220

Gość

Ventura - a w bajce były elfy?
Już widzę jak straż przyjeżdza, zanim pies skończy... Już to widzę...

0 0
ID:13261

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA