panie doktorze Skrzypek,weż pan Dębczyńskiego i młodego...

panie doktorze Skrzypek,weż pan Dębczyńskiego i młodego pismaka Stockiego,i zgińcie ze sceny samorządowej mojego miasta,te pana powiedzonka typu mnie boli,serce mnie boli,ja się pytam, to umarłego z grobu podnosi.Pomyśleć,żeś pan był prezydentem,to już Palińska była o 100 procent lepsza,choć też orłem nie była.W telewizji opowiadasz pan głupoty, że po co na rynku fontanna, powinna być na pl.Wolności, a głosujesz człowieku razem z tymi artystami z pisu,przeciwko przebudowie tegoż placu,myślę że w końcu włocławianie wam podziękują.A tak na marginesie ,to budynki urzędu stoją szczytem do rynku,tak Zbonikowski i doktor przez małe d,opowiadają kłamstwa,mówiąc że budują dla siebie Pałucki i spółka

9 komentarzy

nn

czy lewica zrobila kiedys cos dobrze i dla ludzi. NIE . tylko dla siebie!

0 0
ID:13229

pamar

Panie Janie L. te pańskie powiedzonka "żeś pan był prezydentem", "opowiadasz pan głupoty", itp. to umarłego z grobu podnosi. Weź się pan i zgiń z mojego miasta!
Najlepiej u kogoś zobaczyć igiełkę w oku, a u siebie belki nie dojrzeć!!! Nie cierpię takich ludzi.

0 0
ID:13232

Lewica

Robi dobrze ,tylko w wygodnej dla siebie kolejności -sobie wille ,podatnikom kwiatki na skwerku ...ale tu różnice do prawicy są niewielkie -wille może trochę mniejsze .

0 0
ID:13233

łyk_prawdy

Przeciw fontannie na Placu Wolnosci głosowali:
Dorota Dzięgelewska
Władysław Skrzypek
Janusz Dębczyński
Józef Mazierski
Joanna Borowiak
Jarosław Chmielewski
Stanisław Krzemieniewski
Marek Kalinowski - znany jako Marek K.
Małgorzata Kowalczyk-Przybytek (oba nazwiska po mężach)
Andrzej Kazimierczak
Mieczysław Rek
Marek Popławski
Rafał Sobolewski
Marek Stelmasik

0 0
ID:13236

Krisss

Faktycznie NN na Miłej- Węglowej mieszkańcy dalej jeżdżą po kocich łbach a na Plantach po piachu, żeby dostać się ż Kazimierza Wielkiego na Śródmieście też muszą się pchać na jedynkę, na Zgodnej też pewnie dalej dla ciebie jest droga gruntowa, budowa Parku Przemysłowego, inkubatora, boisk spotowych, hali gimnastycznej przy elektryku też pewnie są dla ciebie fikcją, na jedynce też pewnie ktoś dla hecy sobie podsawił papierowe imitacje koparek tak jak i na Kapitulnej i Fredry, bulwarach i Zielonym Rynku, zespół szkól nr 3 też pewnie wygląda dla ciebie jak 5 lat temu. Umowy na dofinansowanie inwestycji z UE pewnie też dla ciebie fikcją, idź sobie na spacerek, wejdź na kilka mądrych stron w internecie i dopiero później bierz się za pisanie.
A co do Jana L. Prawda i tylko prawda. To typowe działanie prawicy. Najpierw coś zablokować a później mówić, że prezydent jest fe bo nie chciał. Z basenem też tak było najpierw blokowali a teraz głupoty wypisują, że prezydent nie chciał basenu. Zablokowali przebudowe Placu Wolności bo twierdzili, że tamtejsze miejsca parkingowe to podstawa funkcjonowania sklepów na 3-go maja a teraz obracają kota ogonem o zamykanych sklepach, że to wina Pałuckiego. Trzy lata powtarzali, że nic nie będzie, nie będzie żadnych dofinansowań ani nic a teraz prawda w oczy kłuje i wychodzą kłamstewka. Podburzali ludzi, przeciwko przebudowie dróg bo to niby jakaś obwodnica. Teraz kiedy przetarg na budowę A1 rozstrzygnięty też nie mają nic do powiedzenia, pan Stocki i Dębczyński takie spece od innowacyjności, że uważają, że Aquapark Włocławkowi też niepotrzebny, można by tak pisać bez końca.

0 0
ID:13239

JP

A pan Dębczyński jak został pierwszy raz radnym to kazał sobie wybudować drogę asfaltową do domu a pozostali mieszkańcy Michelina łazili po piachach.Taki dygnitarz.

0 0
ID:13245

manolo

A to nie za czasów rządów Skrzypka i spółki powstał zegar kwiatowy ? Pamięta ktoś jeszcze ?

0 0
ID:13251

szuja

Wymienione wyżej osoby nie głosowaly przeciw budowie fontanny ale przeciw przebudowie Placu Wolności w kształcie proponowanym przez najjasniejszego. Już teraz widać ze oprócz ewidentnego skutku degradacji który powstałby na skutek wstrzymania ruchu kołowego od strony 3-go Maja a także, poprzez powstanie bariery architektonicznej jakim bez wątpienia było by przejście podziemne dla pieszych - owi radni uchronili nas przed kataklizmem w ruchu kołowym w mieście. Wg planów UM do utrudnień w i tak zakorkowanym już mieście doszły by prace na placu. Skutek byłby tylko jeden . Totalny paraliż . Ja wiem ze ty szujo chodzisz pieszo i masz to w ..., ale może i do Ciebie ktoś kiedyś moze móc pilnie dojechac . Np. karetka gdy nadmiar jadu zaszkodzi Ci na serducho.

Pozostałym tez daję to pod rozwagę . Ha Ha buh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

0 0
ID:13300

cyklista-wylogowany

Znalazłeś Szanowny Szujo odpowiedż.Skąd u mnie benzyna z dodatkiem ołowiu.A jako daltoniscie niestraszne mi przejście na czerwonym.Przynajmniej żyję nie ginąc przy przejeżdzajacych na czerwonym swietle kierowców(przejście przez jedynkę jest grą o życie).

0 0
ID:13308

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA