A może tak wzorem miasta Łodzi urządzić akcje...

A może tak wzorem miasta Łodzi urządzić akcje fotografowania ZASRYWACZY piaskownic , ulic , trawników i wysyłania zdjęć na adres Straży Miejskiej .Może to nauczy egoistów z psami szacunku dla innych ludzi i DZIECI.

5 komentarzy

zgoda

Bachory nie powinny biegać po trawnikach tak samo jak psy, ale co do akcji fotografowania czworonożnych obsrajtuchów i ich WŁAŚCICIELI - jestem za. Gdyby jeszcze straż miejska zamieściła adres e-mail, na który takie pamiątki można wysłać.

0 0
ID:13235

szuja

Na Zazamczu jest taki pan nazywaja go Gargamel,który fotografuje wszelkie dziadostwo .Oj jak On ma przechlapane. A Straż Miejska i Policja to go najbardziej nie lubi.Buhaha

0 0
ID:13247

świnka Peppa

A ja się nie zgodzę z tym, że bachory mają nie biegać po trawnikach. Ok, po ładnie zrobionych ozdobnych elementach "zielonych", posianych kwiatkami czy innymi roślinkami to faktycznie nie powinny biegać, bo to czyste chamstwo i brak wychowania (sama bym goniła łobuzy jedne). No ale ja, będąc bachorem - czyli jakieś 15-20 lat temu - biegałam po trawie: wychodzenie na koc z barbie, zabawa w słoneczny patrol, czy też w dzikie konie :) i inne tego typu zabawy to jedne z najmilszych wspomnień dzieciństwa. I wolałabym, żeby moje potomstwo siedziało za blokiem na kocu, niż całe dnie przed komputerem.

0 0
ID:13256

Bo

Straż Miejska najlepiej lubi oglądać miasto z okien samochodów służbowych -to też można fotografować i umieścić w internecie .Nr słuzbowy pojazdu będzie widoczny .

0 0
ID:13258

cyklista-wylogowany

Do Zgody (nie dążę)
"Dla czego tak sądzisz -Żydzie Zgoda z Pomorza
że wszystkie dzieci pochodzą-z nieprawego łoża"
P.S.
Z jidisz "bochor"-dziecko pozamałżenskie,spolszczone "bachor"

0 0
ID:13260

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA