Witam! Jestem długoletnim pracownikiem w firmie...

Witam! Jestem długoletnim pracownikiem w firmie produkującej profile okienne we Włocławku, i szlak mnie trafia jak kierownictwo zakładu zatrudnia i awansuje na wysokie stanowiska swoich ludzi tzw: d...wwłazów

8 komentarzy

jp

ich firma ich sprawa

0 0
ID:13279

W tym kraju

Nie liczy się wiedza fachowa ale partyjniactwo ,układy ,kolesiostwo .Popatrzcie ilu waszych kolegów ma ,,brązowe palce wskazujące'' i nie czują jak one śmierdzą -jak myślicie dlaczego ?

0 0
ID:13283

sprawiedliwy

Ten Pan którt tą Panią awansuje jest chyba ślepy i nie widzi że Ona jest piękna jak noc listopadowa.

0 0
ID:13284

Brugmann

kto jest tym szczesliwcem?? w tej firmie dzieja sie jaja od czasow nowego dyrektora. Za niemcow byla praca i placa, teraz jest tylko praca.

0 0
ID:13287

szuja

Czego? Nie podoba się to spadaj na szafot.Możesz iść jeszcze do Komitetu/pzpr/ SOLIDARNOŚCI na skargę.hahaha

0 0
ID:13302

znawca

w Polsce kolesiostwo jest na porządku dziennym
co ty z domu nie wychodzisz ze nie wiesz takich rzeczy??????
gazet nie czytasz??????????

0 0
ID:13324

patriota

Ten Pan Dyrektor nie zezwolił dziś na wywieszenie kiru na fladze państwowej przed firmą z tytułu żałoby narodowej. Ma wolę pracowników głęboko w ..., nie szanuje ich!

0 0
ID:13435

~` pracowniczka

oj niedobrze zaczyna sie dziać w firmie, pan dyrektor D. nie szanuje pracowników, sponiewiera nimi i na każdym kroku udowadnia swoją wyższość nad pracownikami, nie szanuje kobiet. pewnie te wartości wyniósł z miejsca w którym spędził sporo czasu...

0 0
ID:13660

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA