Dziennikarze powinni poduczyc sie historii, zeby nie mylic...

Dziennikarze powinni poduczyc sie historii, zeby nie mylic wiecznie Rosji ze Zwiazkiem Radzieckim, ktory przestal istniec. Dlaczego nie mowimy na Niemcow ze to sa Hitlerowcy, a tu w tym przypadku mylimy ciagle przeszlosc z terazniejszoscia. Otrzasnijcie sie i zainteresujcie sie terazniejszoscia.

11 komentarzy

pazdzioch

jak to nie istnieje? a co to byl mamut?!?!

0 0
ID:13354

osa

oczywiście że ZSRR to przeszłośc .A my powinniśmy zadbac o dobre stosunki z naszymi sąsiadami ,Rosją i Niemcami ,a nie czołgac się przed Stanami Zjednoczonymi ,które nas mają za pionków i pachołków .

0 0
ID:13356

leniwa

Dobrze Pazdzioch zauważyłeś ,że ten Mamut był ,a teraz podobnie jak my uczą się tam demokracji .

0 0
ID:13361

Ada

Brawo. Ja tez tak mysle.

0 0
ID:13365

aBc

"Ada"- czy problem leży w nazewnictwie czy w umysłach i rozumie ludzi ? To żadna sztuka zmienić czegoś lub kogoś nazwę. Natomiast mentalność i rozumowanie ludzi nie da się zmienić jednym pociągnięciem pióra.

0 0
ID:13367

aBc

"osa"- a czyim Ty jesteś pachołkiem( używając twojego języka)?

0 0
ID:13368

ha ha

Droga Ado, moze jestes tepa albo niedouczona albo tato byl w KC ale sam Putin odnowil to dziedzictwo i wielokrotnie podkreslal miano Rosji jako kontynuatorki ZSRR i plakal nad "chwilowym" upadkiem Imperium socjalistycznego. Nie wiem czy zauwazylas ale we wladzach Rosji ciezko znalezc kogos kto w "gorce" wladz ZSRR by nie byl, nie byl czlonkiem partii na szczeblu wyzszym lub nie uwlaszczyl sie dzieki niej na majatku ZSRR.

No coz, jestes troszke nierozgarnieta lekko mowiac albo na lekcjach historii spalas.

PS. Nie sluchaj taty, ciesz sie, ze nie skonczyl jak Caucescu (choc obawiam sie, ze to nazwisko moze Ci nic nie mowic).

0 0
ID:13369

osa

Jestem Polakiem i przed nikim się nie mam zamiaru czołgac .Wiem jedno że nienawiśc do naszych sąsiadów nic dobrego nam nie przyniesie .Historię znam ale jestem osobą wierzącą i potrafię wybaczyc .

0 0
ID:13375

pazdzioch

Demokracji to oni w swej historii nigdy nie polizali i nie liżą a wiem bo ich pytałem

0 0
ID:13402

Ada

Biedactwo, ale bredzisz, siedzisz w tej przeszlosci i za nic nie mozesz wyjsc ze swojej nienawistnej skorupki

0 0
ID:13408

pazdzioch

Przestań bredzić dziewczynko i powtarzać to co ci w wshe powiedział stefański a może łyknęłaś głęboko słowa wielkiego mucho Putina i zapatrzyłaś się na poklepanie tfuska po pleckach?

0 0
ID:13414

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA