aBc i inni to jest odpowiedź na wszystkie wasze wypowiedzi i...

aBc i inni to jest odpowiedź na wszystkie wasze wypowiedzi i zwracanie uwag innym ,pełna jadu właśnie takich jak Ty i kleru katolickiego . W czasie mszy w Katedrze Przemyskiej prałat Zbigniew Suchy w homilii powiedział, że katastrofa samolotu mogła wydarzyć się w środę, kiedy do Katynia lecieli premier Donald Tusk, Tadeusz Mazowiecki i Lech Wałęsa.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7763307,Szokujaca_homilia_w_Katedrze_Przemyskiej__POSLUCHAJ_.html

13 komentarzy

Czy

Słyszałeś tą wypowiedź osobiście ,z wiarygodnego nagrania ,czy przekazał ją jakiś pismak w/g zaleceń swojego właściciela ,tak jak to robili oczerniając PREZYDENTA i Jego ŻONĘ ?

0 0
ID:13460

duchu

Nic dodać nic ująć. No chyba, że przydałoby się podkreślić nicka abc.

0 0
ID:13462

aBc

"szuja"- człowieku Ty masz pełno nienawiści do całego świata, a w szczególności do wiary katolickiej. Dyskusja z Tobą prowadzi do nikąd.

0 0
ID:13463

osa

przykro to pisac ale z doniesień prasowych wynika że Prałat tak powiedział .Chyba że pismaki coś przekręciły .

0 0
ID:13465

jp

abc,nikt Ci nie zabrania wierzyć,wierz w co chcesz ale na litość boską nie zabraniaj ludziom swobody myślenia i wypowiadania się w każdych sprawach.Niech ta niepowetowana strata tylu ludzi nie prowadzi do wyzbywania się sympatii politycznych oraz własnych poglądów,bo jeżeli tak to ZAMORDYZM.

0 0
ID:13466

elka

tak ale szuja zinterpretował to tak jak chciał

0 0
ID:13468

szuja

aBc -ja jestem pełen nienawiści ,to chyba nie czytałeś tego linka i swoich wypocin?

0 0
ID:13469

Stacha

Dlaczego Kler wtrąca się w życie polityczne chyba mają swoje problemy, o których nie chcą mówić publicznie.

0 0
ID:13480

zbuntowany_kaloryfer

aBc, obywatel Szuja jest w dużej mierze obłąkany, to ja wiem. Gorzała mózg wypala i tak to dzieje się - publicznie Szuj przyznał się do tego, więc niczego nie zmyślam... Inna sprawa, że nie popieram atakowania tego obywatela. On sam sobie wystawia świadectwo. Sam udowadnia wszem i wobec jak lewicowość jest plugawa, ohydna i nikczemna. Że w zasadzie przeczy człowieczeństwu.

0 0
ID:13483

duchu

No grzejnik teraz przesadziłeś. Przeczytaj swój komentarz i przemyśl go. Czy jest w nim szacunek dla innych, mających inne poglądy? Nie masz szacunku dla innych, nie licz na niego do siebie. Szanuj – toleruj - polemizuj.

0 0
ID:13486

szuja

zbuntowany_kaloryfer-Masz na uwadze tego obywatela RP prałata Suchego?????????????.Masz rację jak można mówić takie rzeczy.

0 0
ID:13487

bóm

Przedwczoraj, t.j. 11.04.2010 napisałem:
~bóm
W imię dobrych obyczajów, dla zachowania powagi chwili i z szacunku dla interlokutorów nie chcę bronić swoich racji, więc nie będę się merytorycznie odnosił do treści Waszych, skierowanych do mnie, wpisów. Chociaż oczywiście mam kontrargumenty. Myślę, że po zakończeniu żałoby przjdzie czas na obiektywne zbilansowwanie minionej prezydentury. A teraz - proszę - nie prowokujmy się wzajemnie. Chciałbym, aby z jednej strony nie zajmowano się, podczas żałoby, krytyką zmarłego, a z drugiej - również krytyką (postaram się wyrazić bardziej właściwie) tych, którzy nie podzielają potrzeby współuczestniczenia w ekspresji przejawów żałoby.

Czy tak trudno dać sobie na wstrzymanie do niedzieli ?
PS
Też mam poglądy lewicowe (ale nie jestem fanem SLD)

0 0
ID:13489

cyklista-wylogowany

O ile poglądy Szanownego bóma różnią sie od moich to muszę przyznać,że w tym wypadku popieram stanowisko Czcigodnego bóma.

0 0
ID:13492

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA