Przez 2 lata tego rządu mamy wszystko dokładnie jak...

Przez 2 lata tego rządu mamy wszystko dokładnie jak obiecano w tym spocie:

Brawo !!! Dziękujemy SLD, PIS i PO.

5 komentarzy

szuja

Drodzy Niewolnicy zapomnieliście o Solidarności,to jej to wszystko zawdzięczacie.Więc się pytam, czego?Znowu nie pasi?

0 0
ID:13841

alutka

Popieram Szuję w 100 % .ciągle wam coś nie pasuje a sami macie co chcieliście .Już wszystkim dziękowaliście i każdy porządzi jedną kadencję i do wora i następnych głodnych poprosimy do koryta i tak ciągle .Właśnie ta nie stałośc w poglądach naszych rodaków powoduje to co mamy ,czyli brud ,smród i ubóstwo .

0 0
ID:13845

cyklista-wylogowany

Czcigodny Szujo!!!
Czy nadal w Twojej bibliotece na honorowym miejscu znajdują się wszystkie 54 tomy dzieł Lenina ?

0 0
ID:13849

szuja

Czcigodny żużlowcu! O Leninie trochę czytałem ale czytałem też o innych wcale nie lepszych od Ilicza np.całe mnóstwo papieży,którzy napisali jeszcze więcej pierdołów i skazali jeszcze więcej ludzi na śmierć i to osobiście.Podam inny przykład mordercy kobiet i dzieci jakim był Jerzy Waszyngton a nawet osobiście brał on w tych rzeziach udział w imię Boga.Opraw go sobie w ramkę i niech Ci służy za wzór cnoty.Buhaha

0 0
ID:13853

szuja

Bogiem a prawdą ,nie wiedziałem ,ze ten człowiek tyle napłodził.Ale widać żużelku ,że to Tobie nauki tego Pana nie są Ci obce.

0 0
ID:13854

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA