Jaką firmę we Włocławku wybrać do montażu drzwi...

Jaką firmę we Włocławku wybrać do montażu drzwi antywłamaniowych.Chodzi o solidność , cenę i szybki termin realizacji.Za pomoc w wyborze z góry dziękuję.

13 komentarzy

sirB

polecam IZOBUD chyba jedyny przedstawiciel GERDY we włocławku naprawde fachowo i szybko wykonuja swoja usługe

0 2
ID:13855

Pomyśl -

Oni wszyscy montują drzwi antwłamaniowe na PIANKĘ MONTAŻOWĄ , kilka gwoździ i wykańczaja cekolem .Mój znajomy przed zapłatą trzasnął kilka razy tymi antywłamaniowymi drzwiami i cała obróbka spadła ,a ,,fachowcy '' z ul P........ stwierdzili ,że oni inaczej montować nie będą bo to za drogo wyjdzie ,przepychanki z fachowcami trwały miesiąc .Więc się dobrze zastanów ,czy nie szkoda kasy i nerwów .

0 0
ID:13858

heh

jeśli chodzi o montaż to polecam firma tech-luk ul płocka, ta firma ościeżnice drzwi wejściowych zalewa betonem także jest to w 100% trwalsze niz pianka montażowa.

7 0
ID:13864

łahahah

sam właściciel to napisał czy ekipa montażowa

0 1
ID:16063

Cezary Rudnicki

Proszę tylko nie wybierajcie firmy z Włocławka która na ulotkach reklamowych mianuje się ST..- DR.. i oferuje drzwi antywyważeniowe ( waga ok. 50kg, skrzydło drewniane antywywazeniowe, trzy zawiasy z pełną regulacją w trzech płaszczyznach itp.
W zamian klient otrzymuje zwykłe drzwi drewniane ktore nie posiadają żadnego zabezpieczenia antywyważeniowego. Nr telefonu ktorym się posługują to 883-466-701. Unikają rozmów i reklamacji Drugi telefon do niby szefa to 792 - 558 - 741.

0 0
ID:25690

Miłosz Lewandowski

Ja zakupiłem drzwi GERDA na Pogodnej - róg Chocimskiej. Firma ma autoryzację Gerdy, fachowy i szybki montaż. Jestem zadowolony z usługi i produktu. Szczerze polecam.

3 1
ID:28520

barbara ciesielska

za zwykle drzwi drewniane firma ni.ex z gniezna kasuje 14000zl oszustwo w bialy dzien moja transakcja skonczyla sie w sadzie pomylone

4 0
ID:54340

jacek

Ja POLECAM SOLID-DOOR Z GNIEZNA PROWADZE BUDOWY WŁOCŁAWKU I WIEM JAKIE DRZWI POSIADAJĄ FIRMA POSIADA BARDZO DOBREJ JAKOŚCI DRZWI MAJĄ BARDZO WIELKI MAGAZYN JEDYNI W WIELKOPOLSCE SĄ PROFESJONALNI I DOKŁADNI

2 3
ID:63986

Kamil

Ja polecam Stolbud na okrzei. Mają tanie drzwi i dobre drzwi super alternatywa dla gerdy. Ja kupiłem sobie z 3 klasa antwyłamaniową zapłaciłem 1900 i sa prawie 2 razy cięższe z metalową płytą w srodku i ładniej wyglądają. za te pieniadze proponowali mi najtanszy model gerdy. Gerda jest dobra ale jezeli te drzwi o lepszych parametrach kosztowały tyle co najtansza gerda to czemu nie. mam juz drugi rok i jest super. teraz kupuje drzwi do lazienki i tez tam kupie.

polecam

0 1
ID:66051

Wojtek

Właśnie dlatego, że sprzedawali tanie drzwi dzisiaj już ten pseudo salon nie istnieje :)

1 0
ID:67825

WANDAS

DZIŚ MONTOWAŁA MI FIRMA SOLID DOOR I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY NAPRAWDĘ SPRAWNIE TO IM POSZŁO DRZWI SUPER I CENA TEŻ DODAM ZE MAJĄ PIENKNE DRZWI POKOJOWE TEŻ BO TEZ KUPIŁEM OD NICH

4 1
ID:68077

marianklos

Firma S....-D... z Gniezna oszukująca swych potencjalnych pracowników, przepracowałem 1-en dzień przy zapewnieniu 2 tyg. okresu próbnego po czym podziękowali mi za współprace i do dzisiaj pieniędzy nie zapłacili, jeszcze mnie obwiniali że niby danych nie mieli, nie polecam

0 0
ID:68173

gość-57831

Ja wybrałem drzwi z ulotki. Firma Knopf
Drzwi w miarę tanie, ale jakość całkiem niezła. Montowali mi drzwi wejściowe z demontazem ościeżnicy ok 5 godzin. Dość szybko się uwineli. Polecam. W naszej klatce w bloku na zazamcze jestem trzecia osoba która wybrała te firmę. Z tego co wiem inni też byli zadowoleni.

0 4
ID:79472

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA