Powiedzcie drogie solidaruszki jak tak można sobie świnie...

Powiedzcie drogie solidaruszki jak tak można sobie świnie podrzucać i kpić z człowieka gdy przed paru dniami zginął brat,matka jest umierająca a on dla dobra Polski poświęca się?

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7830413,_Jarek_po_trupach_do_celu_____PiS_pyta__czy_ PO_ma.html

8 komentarzy

Taaa

Tak jakty to robisz....

0 0
ID:13994

zbuntowany_kaloryfer

Szuj, jak to jest być człowiekiem pałającym nienawiścią do wszystkiego i wszystkich dookoła...?

0 0
ID:13997

szuja

kaloryfer ,dlaczego ja ? Przecież ja się nie nazywam Kaczyński ani Wojewódzki itp

0 0
ID:14000

Stacha

Matka Kaczyńskiego ma się dobrze i nie siej paniki,że jest umierająca. Każdy z Nas kogoś bliskiego pochował i nie robił to pod"publiczkę".

0 0
ID:14001

Fortuna

Bo szuja to mała pisowska mrówka Z. Hi,Hi i zazdrości że nie był w tym samolocie bo by go na Wawelu teraz oglądali

0 0
ID:14003

osa

Szuja ma rację -czy Wy już naprawdę jesteście tak fanatyczni czy ciemni ? czy normalny człowiek po tak ogromnej tragedii jest w stanie myślec o takich przyziemnych rzeczach ,jak wybory ?

0 0
ID:14004

kortyzol

Wolę Jarka bo może chociaż lasy zostawi jako nasze.Tusk już się przymierza do "dania "koleżance z za miedzy.

0 0
ID:14019

pamar

@ szuja
Dla mnie ani PiS, ani żadna inna partia. Zastanawiające jest tylko to, że kiedy bracia Kaczyńscy zaczęli "dokańczać dzieło" rządu premiera Olszewskiego to też dziwnym trafem uaktywniły się pewne "formy protestu i rozformowywania społeczeństwa". Wiadomo przecież kto i po co doprowadził rząd premiera Olszewskiego do upadku. Gdyby wtedy udało się "wyczyścić elitę" - życie polityczne było by inne.

0 0
ID:14021

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

WOLNE MEDIA