Aquapark - Od jakiegoś czasu panuje cisza w tym temacie i...

Aquapark - Od jakiegoś czasu panuje cisza w tym temacie i nie zanosi się, by to się zmieniło. Ci co się znają twierdzą, że radny nie wybuduje Aquaparku, ani galerii na terenach po byłej jednostce wojskowej, chociaż wszystkie decyzje już ma i w tej sprawie działać.
Któryś z dziennikarzy mógłby to sprawdzić, czy faktycznie już można zacząć budowę (chodzi o wymagane dokumenty i decyzje) i kiedy to zrobi Pan Grządziel. Bo drugi raz z kiełbasą wyborczą o tej samej nazwie, to tylko ktoś niespełna rozumu może wystartować, a wybory tuż tuż.

5 komentarzy

fryc

Ten pan mógłby być we Włocławku kimś takim,jak pan Bojańczyk.Niestety(ze szkodą dla miasta)okazuje się że to nie ta klasa.

0 0
ID:14210

jp

fryc byś mu mógł buty czyścić

0 0
ID:14212

maria

Pani Grządziel niech Pan buduje Ten AKUAPARK. Jest potrzebny naszemu miastu. Baseny tez są potrzebne. Powinny być na każdym osiedlu . Taka jest potrzeba. Młodzież rośnie nam w wielkimi wadami kręgosłupa. Pozdrawiam i myślę, że to tylko Pan może zabrać się za taką inwestycje.

0 0
ID:14214

czerwony

dziennikarze ci prawdy nie napiszą, bo dziennikarze spotykają się z KG. Nie oczekuj od dziennikarzy, szczególnie tych sprzedajnych (80% ogółu), że czegoś się dowiesz. Nasi lokalni dziennikarze wprost uwielbiają płatne publikacje, kumanie sie z wszelkiej maści biznesmenami i politykami oraz załatwianie swoich prywatnych spraw (jak np mieszkania, parkingi) dzięki tymże znajomościom. Ot, kilka słów prawdy...
Co do aquaparku, to chyba już przestaliśmy wierzyć, że to powstanie, prawda? Panie KG, zawiodłeś pan mieszkańców (chyba po raz 1szy w historii). Przez 4 lata nawet palcem nikt nie kiwnał w sprawie Aquaparku. A bajki o politycznych przepychankach w urzędach zostaw pan dla swoich dziennikarzy. Biedniejsi i z mniejszymi wpływami budują i mogą...

0 0
ID:14224

fryc

Do jp:buty to mu wyczyszczę jak się wywiąże z zobowiązań,które wobec miasta publicznie podjął.Dodam,że przez nikogo nie przymuszany.Dla jasności:mam ogromny szacunek dla p.Grządziela za to,co dotychczas zrobił i robi dla Włocławka. A uwierają mnie takie rzeczy,jak chociażby sprawa 70m.kw. gruntu,który bezprawnie zajął stawiając ogrodzenie Domu Samotnej Mamy.Ja wiem,że to spłachetek ziemi,na którym nie postawi się nawet psiej budy,ale nie podobała mi się argumentacja pana G.Sprowadzała się do tego,że: ja tyle dla miasta robię,a szarpie się mnie o takie głupstwo.Mógł to od razu załatwić zgodnie z prawem(co w końcu zrobił),ale nie musiał robić afery,że mu się utrudnia życie.Postawił przy tym prezydenta Pałuckiego w trudnej sytuacji,bo gdyby Pałucki nie interweniował,wyszłoby na to,że po kumotersku oddał mu darmo grunt miejski.Albo sprawa aquaparku.Po co było zwoływać konferencje prasowe i narzekać,że działania prezydenta stawiają pod znakiem zapytania sensowność budowy tej inwestycji,jak w tym czasie był już uchwalony plan zagospodarowania przestrzennego i nic nie stało na przeszkodzie,by budowę zacząć.A z tego co wiem,to nie ma nawet wstępnych założeń,nie mówiąc o konkretnych projektach co do aquaparku,hotelu,czy galerii.Można przecież uczciwie powiedzieć:drodzy włocławianie,nie dam rady zrobić tego sam,muszę poszukać wspólnika,proszę o wyrozumiałość.Szukanie wykrętów,pretekstów,chluby nie przynosi.Osobiście życzę panu Grządzielowi wytrwałości i konsekwencji w podjętych przez siebie zamierzeniach.Pozdrawiam wszystkich i pozostaję z szacunkiem-Fryc.

0 0
ID:14305

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA