Zastanawiam się kiedy Policja i wydział komunikacji zrobią...

Zastanawiam się kiedy Policja i wydział komunikacji zrobią porządek z instruktorami i szkołami jazdy. Jechałem dzisiaj za citroenem c3 szkoły P.... To co zobaczyłem po prostu mnie przeraziło, a mianowicie: samochód z pękniętą przednią szybą (pęknięcie w polu widzenia zarówno kierowcy jak i instruktora). Natomiast sam instruktor w kołnierzu ortopedycznym, który uniemożliwiał mu jakikolwiek ruch głową. A w środku za kierownicą załamany kursant blokujący prawie każde skrzyżowanie po którym się poruszał.

1 komentarz

anonim1

Oj przydałoby się zabrać za te L-ki. Szczególnie za "mułowatą" jazdę. Też się kiedyś uczyłem na Prawo Jazdy ale mój instruktor w przeciwieństwie do tych teraz, kazał mi przekraczać zawrotną barierę 30km/h. Później ludzie się dziwią czemu tyle wypadków - a jest to spowodowane tym że taki kursant na kursie jeździł 30km/h a przekraczając 40 to już śmierć w oczach, następnie po egzaminie wsiada samodzielnie we własne auto i niestety później dochodzi do tragedii. O stanie technicznym niektórych L-ek to już się nawet nie chce wypowiadać.

0 0
ID:14424

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA