W dniach 11-13.05.2010 r w teatrze we Włocławku odbył się...

W dniach 11-13.05.2010 r w teatrze we Włocławku odbył się XV Przegląd Artystyczny Przedszkolaków. Ładnie na pewno wszystko będzie wyglądało w regionalnych kanałach telewizyjnych. Organizacja natomiast to prawdziwa żenada. Na naganę zasługuje szczególnie pani, która nie chciała wpuszczac rodziców do garderoby i wyganiała ich, twierdząc, iż są niegrzeczni. Trudno wymagac od dzieci 5-6 lat by same poruszały się po teatrze tj. od wejścia znalazły garderobę, same ubrały się w przygotowane kostiumy i ustawiły dekoracię. Dlatego, też częśc występów odbyła się bez dekoracji. Dzieci zamiast zadowolone wychodziły wraz z rodzicami zestesowane i zdenerwowane.Tylne wejścia od garderoby były pozamykane i nie były udostępnione.Dla rodziców i opiekunów były rozdane bilety, natomiast nikt nie pilnował wejścia i nastąpiła tzw. wolna amerykanka i dlatego częśc rodziców stała przed wejściem a występy swoich pociech obejrzy w telewizji. Nie jest to pojedyncza opinia lecz rodziców z różnych przedszkoli.

6 komentarzy

Jan Polak

Wspomniany przegląd odbył się w budynku teatru, ale Teatr Impresaryjny im. Włodzimierza Gniazdowskiego nie był jego organizatorem. Nie po raz pierwszy zdarza się, że udostępnienie przez nas sali innym instytucjom przysparza Teatrowi takich niezasłużonych "laurek". Proszę więc autorów listów kierowanych do któregokolwiek z portali internetowych o rzetelność we wskazywaniu adresatów zawartych w owych listach uwag. Jan Polak, Teatr Impresaryjny im. Włodzimierza Gniazdowskiego.

0 0
ID:14423

Jiri Nemec

Oh Oh, dyrektorze przeca w teatrze impresaryjnym wszystko jest idealne, ah ah, organizacja przecudna, pracownicy super wykwalifikowani. przeca co złego to nie my. to inni som be!

0 0
ID:14429

jan

Czy to dzieci występowały czy ich rodzice.Wiadomo każdy rodzic chce żeby jego dziecko najlepiej zagrało rolę ale od tego jest reżyser spetktaklu i ludzie współtworzący.Po prostu nadgorliwość rodziców żeby każdego dziecko wystąpiło najlepiej i nie dało t.z.w. plamy.

0 0
ID:14433

Jan Polak

Pan "Jiri Nemec" błysnął wysublimowanym poczuciem humoru szczególnie w tej nadzwyczaj finezyjnej grze słów (Polak- Nemec,)nie pojął chyba jednak istoty mojej uwagi. Ja ani nie chwaliłem moich pracowników, ani nie ganiłem tych z innych instytucji. Po prostu poprosiłem o rzetelne adresowanie wszelkich uwag.To tyle, tajemniczy Panie "Nemec", proszę się już dalej nie fatygować, bo nie mam zwyczaju dyskutować z ludźmi, którzy nie mają odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem. Jan Polak.

0 0
ID:14440

szuja

Jaki teatr?Ta szopa?

0 0
ID:14441

Kreon z Sedesu

Cytując klasyków: nie nazywajmy szamba perfumerią

0 0
ID:14448

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA