Ostatnio, w lokalnej,permanentnie testującej telewizji,...

Ostatnio, w lokalnej,permanentnie testującej telewizji, widziałem żywe obrazki ,na których to specjalista od wysypywania czy też przesypywania zboża ,prowadził dialog z tzw.społeczeństwem lub inaczej z elektoratem ,na rynku a jak kto woli to na bazarze.Jaka sceneria taki elektorat.
Moim zdaniem, Kiepscy,Pażdziochowie i im podobni to inteligenci wysokiej klasy w porównaniu z rozmówcami ewentualnego wodza. Jedyna nadzieja w młodzieży akademickiej , która z czasem może zmienić oblicze społeczne naszego miasta.
Czego sobie i państwu życzę w te majowe, przedwyborcze dni.

4 komentarze

alutka

To prawda ja również byłam zniesmaczona (łagodnie mówiąc )widokiem tego elektoratu .Jaki kandydat taki elektorat .Jednak jak by nie patrzec żyją na tym świecie różni ludzie i musimy to uszanowac .CZy nam się podoba czy nie są ludzie i ludziska .

0 0
ID:14519

cios

Jeżeli ktoś liczy na obecną młodzież akademicką to chyba ma na myśli tych ze szkoły Rydzyka/chociaż mogę się też mylić/
,ale przy tm co prezentują nie ma na co liczyć. ..... i balangowicze.

0 0
ID:14592

Samotny Ojciec

"permanentnie testującą"? Telewizja testuje z tego co widzę 16-ty rok i tego nie widzisz?

0 0
ID:14596

nieco starszy

Samotny Ojcze , przepraszam ,że nie zrozumiałeś.Moje wrażenia dotyczą programu wyemitowanego w tubylczej telewizji,która od szeregu miesięcy swego istnienia ustawicznie testuje nadawany sygnał.Nie miałem na myśli Twojej ulubionej stacji,aktualnie testującej sygnał cyfrowy.

0 0
ID:14609

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA