Czy ktoś może miarodajnie podać zarobki prezesów...

Czy ktoś może miarodajnie podać zarobki prezesów włocławskich spółdzielni mieszkaniowych ? Czy maja oni obowiązek składać jawne oświadczenia majątkowe ?

7 komentarzy

dzidS

Slyszalem ze Lewandowski z SM Poludnie ma okolo 10000 na miesiac.Teraz juz wiadomo czemu tak sie pchaja na te stanowiska...

0 0
ID:14681

gość

Sam jesteś też ...., bo się nie pchasz!

0 0
ID:14694

pol

Lewandowski napewno zarabia więcej niż prezydent miasta, ponieważ wykopany z WSM pewien Pan zarabiał ok.20tys.
Również uważam,że pensja Prezesa i "diety" członków Rady powinny być jawne,a oświadczenie o dochodach prezesa /jako radnego /podane do publicznej wiadomości.
W SLD prowadzone są przymiarki do przyszłych wyborów .Brana jest pod uwagę kandydatura Lewandowskiego,ale przecież jako prezes zarabia więcej i ma większe możliwości do różnych rzeczy pod patronatem zaprzyjaźnionej Rady.

0 0
ID:14702

iwo b.

hej Ty ! spod herbu "pytanie" ! Od dłuższego czasu drążysz i drążysz pod różnymi nickami.Zauważam,że jednak masz mało zwolenników w tym prymitywnym " rozmiękczaniu" spółdzielni. Zawsze masz wyjście, zamień spółdzielcze lokum na inne a nawet na domek jednorodzinny. Możesz wyodrębnić własność i zrezygnować z członkostwa . Tylko to pewnie Ciebie nie zadowoli , bo komu byś wtedy stawiał wścipskie i nie na miejscu pytania ?

0 0
ID:14723

Iwo b

Ty czopku prezesa...

0 0
ID:14727

iwo b.

gościu powyżej /?/, w odróżnieniu ode mnie , zachowałeś się obelżywie w ten sposób się wypowiadając.
Różni nas jeszcze i to ,że ja na temat spółdzielczości mieszkaniowej wiem b.wiele , jak też to,że jestem zdrów / nie tylko na ciele /a agresja jest mi obca.

0 0
ID:14731

iwo b

Gościu powyżej,mnie ta twoja spoldzielnia wiewa.Pisze sobie rożne rzeczy na dziadów bo mam taka ochotę.A jak masz tak wielką wiedzę to napisz książkę albo występuj w telewizji...:-)

0 0
ID:14732

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA