Jestem rozczarowana budową kolejnego basenu.Włocławianie...

Jestem rozczarowana budową kolejnego basenu.Włocławianie potrzebują więcej miejsc rekreacji i wypoczynku,czyli AQUAPARKU.Zwykły basen nie jest dobrym rozwiązaniem.Aquapark przyciągnąłby z pewnością więcej turystów do Włocławka,a to mogłoby mieć pozytywny wpływ na rozwój naszego miasta.
Jestem przekonana,że zwykły basen nie będzie cieszył się dużą popularnością.

4 komentarze

Pytanie

Jeszcze ,tak naprawdę nie rozpoczęto budowy tego basenu ,a do praktycznego oddania minie kilka fal powodziowych na Wiśle i niejedna kampania wyborcza .A ile lat trwało budowanie i ,,oddawanie'' ,,słynnego'' cieknącego basenu w Lipnie pod słynnym poselskim patronatem ? Może moje dzieci się w tym włocławskim wykąpią ...... za 10 lat?

0 0
ID:14740

jadzia

jeśli jesteś samotną matką, to Ci serdecznie współczuję z powodu braku partnera ,domyślam się ,że jesteś pod dobrą opieką fundacyjną.A co do basenu,to wiedz ,że każdy obiekt sportowo-rekreacyjny jest potrzebny , a basen szczególnie i to nie jeden czy dwa .Budowany jest po to by służyć mieszkańcom naszego miasta , młodzieży ale i starszym również.
Natomiast wszelkie "wesołe miasteczka " , o które tak się upominasz, przede wszystkim służą pomnażaniu kapitału właściciela i nic poza tym więcej.

0 0
ID:14744

Qba

Do "jadzia":
Ciekawe w ilu "wesołych miasteczkach" byłaś? Ja byłem w wielu i we wszystkich był też basen sportowy a często nawet nie jeden... Poza tym gminy i miasta, w których są aquaparki na pewno nie narzekają z tego powodu! "jadzia" zanim skomentujesz to musisz coś wiedzieć na ten temat a nie brać opinie z kapelusza!

0 0
ID:14747

Agnieszka Kucińska

Aquapark uważam za bardziej prorodzinny niż zwykły basen sportowy.Jestem mężatką i mamą dwójki wspaniałych dzieciaków(odp. do pierwszego komentatora)

0 0
ID:14757

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA