Do Rządu RP w zwiaku z powodziom oraz tragicznych skutkach...

Do Rządu RP w zwiaku z powodziom oraz tragicznych skutkach powstalych przez to wydarzenie żądam dla rodzin ofiar ktorych najblizsi stracili życie o wyplacenie z budżetu panstwa pomocy finansowej 40tys zl oraz przyznanie specjalnych rent wdową i ich dzieciom !!!!

4 komentarze

Ada

Ja tez. Tak jak to zrobili dla rodzin osob zaginionych w Smolensku. W Smolensku zawinili Ci co chcieli sami wyladowac pomimo ostrzezen z jest niebezpieczenstwo a ludzie, ktorzy zgineli w powodziach byli ofiarami skandalicznych zaniedban rzadow i miejscowych darmozjadow, majacych dbac o zabezpieczenie przed powodziami.

0 0
ID:14761

Włocławianin

Też podpisuję się pod tym i jeszcze zamiast worków z piskiem powinno się rzucać EKOLOGÓW na wały bo wiele inwestycji blokują ci kochający inaczej!!!

0 0
ID:14762

zbuntowany_kaloryfer

A ja żądam 1 mln (euro, nie będę bawił się w drobne) z tytułu poniesionych strat moralnych. Lepper był w rządzie i z tego powodu obrażony jestem.

0 0
ID:14765

szuja

A dlaczego marszałek,premier Andrzej Leper miał nie być w tym pokracznym solidaruszków Rządzie?Że jest ze wsi? Czy ,że wszedł na "saluny" warszawki.Nawet tej cichodajki nie przewalił.Hahaha

0 0
ID:14778

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA