kompletny brak informacji na bieżąco o powodzi na terenie...

kompletny brak informacji na bieżąco o powodzi na terenie naszego miasta. Wydaje mi się, że właśnie nasze portale winny coś pisać. Dla wielu ludzi jest to podstawowy zasów wiedzy co dzieje się we Włocławku.

7 komentarzy

cyklista-wylogowany

Proszę wpisać www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php.
W ciagu ostatniej doby przybyło 247 cm(na godz.6.00 w dniu dzisiejszym)

0 0
ID:14764

asia

Racja komplety brak informacji na bieżąco:/

0 0
ID:14767

sibi

na jakimkolwiek portalu wloclawskim powinny być informacje nt. ewentualnej akcji ewakuacyjnej w roznych ewentualnych wariantach...
no i oczywiscie powinna byc informacja chocby o wysokosci poziomu Wisly, bo poki co to jedynie z kad mozna sie czegoś dowiedziec to z tv...

0 0
ID:14768

Wojtek Jankowski

Zgadzam się z moim poprzednikiem. Nie ma konkretnych odniesień do bieżącej sytuacji. Nic się nie pisze o sytuacji na Zawiślu. Podobno mają tam wyłączony prąd. Brak łączności telefonicznej i internetu. Mieszkam daleko od Włocławka, ale interesuję się sytuacją, ponieważ mam tam rodzinę przyjaciół i znajomych. Myślę, że mieszkańńcy Wlocławka treż by chcieli wiedzieć więcej i na bieżąco o sytuacji.

0 0
ID:14769

x

dokladnie, nic nie wiadomo, to juz z tvn24.pl sie wiecej dowiem niz z lokalnych mediow.. wlasnie z tvn24 wiem ze ogloszono ewakuacje m.in. wistki krolewskiej, od kolegi wiem ze nieszawe zalewa (o 10 pod rynek woda dochodzila), z pol godziny temu widzialem ponad 10 jednostek strazackich z lodziami jadacych wlasnie w strone nieszawy (chociaz nie wiem czy akurat tam jechaly..)

0 0
ID:14770

anna

dokładnie tak, cały czas wertuję portale i bieżących informacji jest jak na lekarstwo...

0 0
ID:14774

nieznana

Na portalach nic nie ma ,w tv Kujawy pokazywane jest to co działo się w mieście w ciągu ostatniego tygodnia .Zero informacji nie wiem co te nasze władze sobie wyobrażają .W wyborach na pewno ich podsumujemy .

0 0
ID:14796

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA