"... koniec wojny polsko-polskiej , czas na zgodę ,budujmy...

"... koniec wojny polsko-polskiej , czas na zgodę ,budujmy społeczeństwo solidarne, miłujmy się , czy też kochajmy , Polska jest najważniejsza..." i jeszcze wiele innych chwytliwych słówek .To tylko słowa , słowa...
Fałsz na fałszu i fałszem pogania.Oto dowód :przy ul.Chopina nieopodal baraku zwanego kwiaciarnią w pobliżu baraku zwanego barem, usytuowana jest betonowa tablica ogłoszeń, a na niej dwa plakaty jeden duży drugi mały.Ten duży prezentuje człowieka niskiego wzrostu a ten mały młodzieńca wzrostu wysokiego.Jeden obok drugiego, tak sobie ładnie wiszą , powiedziałby kto ,że niczym bracia. Ale nie ,to pozory.Ten plakat mniejszego formatu prezentujący młodzieńca , nie podlegającego lustracji , stanowi szczególną ciekawostkę.Otóż usta tego młodzika zostały zalepione specjalną nalepką z hasłem ,zgadnijcie jakim ? tak , zgadliście z hasłem" Polska jest najważniejsza " w domyśle pewnie IV RP. Jestem przekonany,że nie zrobił tego bywalec pobliskiego baru bo jego komórki pracują na innych falach.
Zrobiła to ręka,której właściciel ma gębę pełną frazesów tak jak jego partyjni kompani.
Zatem ta przemiana to propagandowa fikcja i " pic fotomontaż"!!!

5 komentarzy

ha ha

nie podniecaj sie bo popuscisz.

0 0
ID:15303

Alutka

Słowa i jeszcze raz słowa ,które nie moga byc brane na poważnie ,nikomu jeszcze przez długie lata nie da się w tym kraju zaprowadzic normalności ,przede wszystkim wszyscy musimy zmienic sposób myślenia .RAZ na zawsze wyeliminowac z naszego życia politycznego starych wyjadaczy i dac szansę młodym .

0 0
ID:15306

optymista

..."nieopodal baraku zwanego kwiaciarnią w pobliżu baraku zwanego barem"...szedł baran.

0 0
ID:15307

demokrata

Szkoda że nie byłeś takim "wrażliwym" człowiekim przed 89 rokiem Szanowny Panie.W tedy zapewne klaskałeś na egzekutywie i wznosiłeś okrzyki "PZPR przewodnia siła narodu" lub przesłuchiwałeś mnie w latach 80-tych kiedy odbywając służbę wojskową odmówiłem udziału w głosowaniu na twoich przyjaciół towarzyszy w wyborach do sejmu.W tzw.wyborach zawleczono mnie siłą do urny i wrzucono za mnie głos wyborczy a póżniej maglowano mnie dlaczego jestem wrogiem ustroju.Śmieszny jesteś,kiedy zwracasz uwagę że ktoś komuś zakleił usta na słupie ogłoszeniowym.

0 0
ID:15309

vist

zarówno "demokrata" jak i optymista " są świadectwem kamuflowanej agresji i udawanej przemiany "po smoleńskiej" .
Niech żyje V RP.Precz z kombatanctwem.

0 0
ID:15312

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA